next event
search
UFC 195: Dustin Poirier vs Joseph Duffy  Bron foto:

UFC 195: Dustin Poirier vs Joseph Duffy

Oct 30, 2015 Vorig weekend vond in Dublin UFC Fight Night 76 plaats. De oorspronkelijke main event tussen de lichtgewichten Dustin Poirier en Joseph Duffy kwam op het laatste moment te vervallen wat voor veel teleurstelling bij de fans zorgde. De UFC maakte onlangs bekend dat dit gevecht verplaatst is naar UFC 195 wat op 2 januari in Las Vegas plaats vind.
Poirier (18-4) vocht zijn laatste gevecht in juni, toen won hij tijdens UFC Fight Night in New Orleans in de eerste ronde van Yancy Medeiros. Poirier sloeg het aanbod van de UFC om in Dublin tegen Norman Parke te vechten af. Hij gaf aan liever te wachten totdat Duffy hersteld was.

Duffy (14-1) won zijn eerste twee UFC gevechten tegen Jake Lindsey en Ivan Jorge. De Ier is ook een van de slechts twee vechters die UFC sensatie Conor McGregor wist te verslaan, hij won in 2010 tijdens Cage Warriors 39 in slechts 38 seconden op submission van McGregor.

UFC 195 staat in het teken van het weltergewicht titel gevecht tussen de regerend kampioen Robbie Lawler en voormalig interim-kampioen Carlos Condit. De co-main event is het gevecht tussen Andrei Arlovski en Stipe Miocic.



REACTIES