next event
search
Crocop geblesseerd, gaat mogelijk met pensioen.Bron foto:

Crocop geblesseerd, gaat mogelijk met pensioen.

Nov 10, 2015 Mirko Crocop stond gepland als co-main event tijdens het UFC Korea vechtkaart op 28 november. Via Crocop zijn Facebook pagina is het duidelijk dat hij de wedstrijd moet afzeggen in verband met een schouderblessure.

Vertaling uit zijn Facebook pagina:

“Ik heb geprobeerd om mijn schouder blessure te laten herstellen met verschillende soorten medicijnen en therapieën zoals het gebruik van bloed plasma injecties. Door dat ik elke dag moet trainen is de blessure alleen maar verergert. Een deel van mijn spieren zijn afgescheurd en heb veel vloeistof in mijn schouder wat het alleen maar erger maakt.”

Vanuit de UFC is nog geen officieel bericht gekomen van Crocop zijn afzeggen dus het is ook niet bekend of er een vervanger zal gaan komen voor Anthony Hamilton. Verder ziet het er naar uit dat Crocop beseft dat hij aan het einde van z’n carrière staat aangezien hij in datzelfde bericht laat weten serieus te overwegen om te stoppen.

“Ik realiseer mij dat ik aan het einde ben van mijn martial arts carrière. Ik heb 9 operaties ondergaan en ben gewoon heel vatbaar geworden voor blessures. Mijn volgende gevecht zou mijn 80e gevecht worden en dat is veel, zeker in competities als K-1, Pride, IGF en de UFC.”



REACTIES