next event
search
Mogelijk meer schuil achter blessure CrocopBron foto:

Mogelijk meer schuil achter blessure Crocop

Nov 12, 2015 Eergister kwam het bericht naar buiten dat Crocop geblesseerd was geraakt en dat hij daardoor met pensioen zou gaan. Gezien zijn leeftijd en carrière is het niet zo gek dat hij besluit om zijn handschoenen aan de wilgen te hangen.

Nu heeft de UFC gister bekend gemaakt dat de partij van Crocop tegen Anthony Hamilton inderdaad is afgezegd maar dat dit vooral komt door USADA die zowel Crocop en de UFC heeft ingelicht dat hij de anti-doping regels heeft overtreden. Het is nog niet bekend wat hij heeft genomen maar dat er iets in zijn systeem is gevonden wat verboden is mag wel duidelijk zijn.

Het lijkt er dus op dat het bericht van Crocop doel bewust naar buiten is gebracht, zeker als je het bericht terug leest kan je lezen dat hij alles heeft gedaan om zijn blessure te verhelpen. Nu blijkt dat hij waarschijnlijk een stapje te ver is gegaan met ‘alles’.

Oorspronkelijk persbericht:

"UFC announced today that a scheduled bout between Mirko Cro Cop and Anthony Hamilton in Seoul, South Korea has been canceled. The U.S. Anti-Doping Agency (USADA) has notified both Mirko Cro Cop and UFC that he has been provisionally suspended at this time due to a potential Anti-Doping Policy violation.
"USADA, the independent administrator of the UFC Anti-Doping Policy, will handle the results management and appropriate adjudication of this case involving Cro Cop. Additional information will be provided at the appropriate time in the process."




REACTIES