next event
search
Vandaag in Eindhoven: A1 World Combat Club - 28 November EindhovenBron foto:

Vandaag in Eindhoven: A1 World Combat Club - 28 November Eindhoven

Nov 28, 2015 De twintigste editie van de A1 WCC op zaterdag 28 november wordt een evenement om niet te vergeten! Waar er in voorgaande edities voornamelijk kickbokspartijen op de matchmaking stonden, is er dit keer voor gekozen om ook meer dan 10 MMA partijen te plaatsen om aan de wensen van het publiek te voldoen. Sportscholen uit binnen- en buitenland reizen af naar Eindhoven om bij te dragen aan een spectaculaire dag. Even een paar wedstrijden onder de loep:
Met Jamal Ben Saddik en Brian Douwes in de hoofdrol zal heel Brabant schudden op zijn grondvesten! Beide heren staan er bekend om dat ze voor niemand uit de weg gaan. Wie zal er in deze zwaargewichten clash met de winst naar huis gaan?
 
Robbie Hageman neemt het 28 november op tegen oudgediende Rachid Belaini. Toen Robbie nog in de luiers zat stond Rachid al in de ring. Maar ‘The Rabbit’ heeft zich in de laatste jaren flink opgewerkt naar de Nederlandse top. Belaini vecht deze avond zijn allerlaatste wedstrijd en is gebrand om zijn carrière af te sluiten met de winst. Wie zal deze pot tussen oude generatie en nieuwe garde winnen?
 
Hetzelfde geldt voor Vincent Blok die de handschoenen kruist met Boubaker el Bakouri. Toen Boubaker nieuweling was, vocht Vincent al A-klasse. Maar de tijd is niet stil blijven staan en de sympathieke Boubaker is inmiddels door gestormd naar de A-klasse. Een KO hangt bij beide heren altijd in de lucht. Wie zal er zegevieren?
 
Verder staan er nog vele andere bekende vechters op het programma, we noemen Harut Grigorian het kanon uit België, de altijd sympathieke Buray Bozaryilmaz, Ertugrul Bayrak die vorig jaar in de finale van het 86kg toernooi kwam, opkomend talent Hamicha Mezouari van Otmani Gym, Ilias El Hajoui die vanwege zijn snelheid menig jurylid de kans niet geeft om met de ogen te knipperen, Bas Vorstenbosch die voor niets en niemand aan de kant gaat, en Manuel Garcia de Spaanse MMA vechter die zijn grond kwaliteiten graag aan het Nederlandse publiek wil laten zien.
 
Al met al, een volle avond met MMA en kickboks partijen van het hoogste niveau!
Zorg dat je erbij bent, zaterdag 28 november in Eindhoven!
 
Adres: Indoorsportcentrum Eindhoven, Theo Koomenlaan 1.
Zaal open: 15 uur
Start gala: 17 uur
Kaarten: Tribune hoog 35,- Tribune laag 50,-
Vip tafels: info 0642130699

Kaarten zijn verkrijgbaar via de MIXFIGHT TICKETSHOP



























REACTIES