next event
search
vanavond op BNN: Vechtershart aflevering 2Bron foto:

vanavond op BNN: Vechtershart aflevering 2

Nov 29, 2015 Vorige week begon op BNN de Nederlandse dramaserie "Vechtershart". De serie draait om Nick Roest (Waldemar Torenstra) een voormalig kickbokskampioen die na een vierjarige gevangenisstraf één belangrijk doel heeft: werken aan zijn comeback als de gedoodverfde ‘Sledgehammer’. Hij heeft een haat-liefdeverhouding met zijn jongere halfbroer David Roest (Benja Bruijning), een doorgesnoven advocaat, die in tegenstelling tot Nick helemaal geen vechter is. Ook de relatie met zijn vader, John Roest (Johan Leysen), staat onder druk.
De makers willen met Vechtershart laten zien hoe de kickbokswereld in elkaar steekt. Maar het gaat in de achtdelige serie niet alleen om de vechtsport. Ook de relatie tussen Nick, zijn broer David en vader John speelt een grote rol. “We laten zeker ook een beetje misdaad zien, maar belangrijker is de enorme passie voor de sport. In elke aflevering zit wel een gevecht, maar het verhaal gaat voornamelijk om de romantiek en het drama”, aldus Waldemar.

De eerste aflevering van Vechtershart met Waldemar Torenstra in de hoofdrol trok vorige wee 493.000 kijkers. Daarmee stond de serie in de dag top 25 van de zondag.

Heb je vorige week gemist ? Bekijk dan HIER  de aflevering van vorige week.



REACTIES