next event
search
Coach: Jaideep Singh kan Fedor met een enkele stoot knock-out slaanBron foto:

Coach: Jaideep Singh kan Fedor met een enkele stoot knock-out slaan

Dec 19, 2015 Kort na de aankondiging dat Jaideep Singh tijdens Rizin’s “New Year’s Eve” show officieel Fedor Emelianenko's tegenstander wordt hebben de kickbokser en zijn coach op het komende gevecht gereageerd. Singh is een kickbokser met een record van 40-10 en hij heeft slechts twee professionele MMA gevechten op zijn naam staan die hij beide won. In oktober versloeg hij tijdens Deep Impact 73 Carlos Toyota en won hij de zwaargewicht titel van Deep Impact.
Hij is van plan om tegen Fedor zijn korte, nog ongeslagen reeks op 31 december voort te zetten.

"Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet bang was,” zei Singh tijdens de persconferentie van Rizin "Maar ik heb in de Verenigde Staten getraind en gesparred met de voormalige UFC kampioen Cain Velasquez. Ik voelde dat hij veel gevaarlijker dan Fedor was. Fedor heeft al drie jaar niet gevochte en dat zal hem beïnvloeden. Ik moet de kansen die ik krijg pakken.”

In 2010 versloeg Singh tijdens de K-1 World Grand Prix Final de Rus Sergei Kharitonov op knock-out. De coach van Singh coach gelooft dat Fedor hetzelfde lot als zijn Russische zwaargewicht collega te wachten staat.

"Als Singh is in staat om de vaardigheden die hij bezit volledig toe te passen, zal hij Fedor met een stoot knock-out slaan. Het zou een grote verrassing zijn."



REACTIES