next event
search
Gerucht: McGregor vs Dos Anjos in Dallas 2016Bron foto:

Gerucht: McGregor vs Dos Anjos in Dallas 2016

Dec 30, 2015 Er wordt volop gespeculeerd nu meerdere bronnen wijzen op een gevecht tussen vedergewicht kampioen Conor McGregor en lichtgewicht kampioen Rafael dos Anjos. Dit gevecht zou in 2016 in Dallas plaats moeten vinden en zou om de UFC lichtgewicht titel gaan.
Zodra de UFC of één van de twee vechters het officieel bevestigd zou McGregor in twee verschillende gewichtsklassen kampioen kunnen zijn. De enige vechters die dit tot nu toe presteerde waren Randy Couture en BJ Penn.

McGregor heeft tijdens meerdere persconferenties gezegd dat wanneer hij de vedergewicht titel zou winnen hij een stap omhoog zou gaan om de lichtgewicht divisie uit te dunnen en kampioen te worden. Mocht hij meteen voor de lichtgewicht titel van dos Anjos mogen vechten dan kan zijn voorspelling weleens eerder uitkomen dan hij had gedacht.

Rafael dos Anjos verdedigde op indrukwekkende wijze zijn titel tegen Donald "Cowboy" Cerrone. Hij won toen tijdens UFC on Fox: dos Anjos vs. Cerrone 2 binnen 66 seconden van “Cowboy”.

Dos Anjos reageerde onlangs via Social Media op de uitlatingen van McGregor, McGregor wilde dat iedereen zou gaan smeken voor een gevecht tegen hem. Dos Anjos: Ik kan het verkeerd begrepen hebben maar ik dacht dat je mijn titel wilde.”

Bekijk hieronder een fan made promotie filmpje



REACTIES