next event
search
Holly Holm wil gevecht met CyborgBron foto:

Holly Holm wil gevecht met Cyborg

Dec 28, 2015 Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) bantamgewicht kampioen bij de vrouwen Ronda Rousey is de afgelopen twee jaar twee jaar bezig geweest met een gevecht tegen ex-Strikeforce vedergewicht kampioen Cristiane “Cyborg” Justino. Het enige wat dit gevecht in de weg stond was het gewicht, Rousey wilde alleen op bantamgewicht tegen Cyborg vechten terwijl Cyborg in de vedergewicht divisie uitkomt.
Op zaterdag 15 november verloor Rousey verrassend haar titel tegen de ongeslagen voormalig proffessioneel bokser Holky Holm. De nieuwe kampioen doet niet moeilijk over het gewicht en wil graag tegen Cyborg vechten.

"Ik weet dat de UFC nog geen vedergewicht divisie heeft maar als die er komt dan sta ik daarvoor open, ik heb toen ik nog bokste ook in zwaardere gewichtsklassen gevochten. Ik hou van Cyborg, ze is geweldig. Ik heb Cyborg dit jaar ontmoet en ik hou van haar en vind haar geweldig. Als ze tegen mij wilt vechten dan doe ik dat en het maakt mij ook niet uit op welk gewicht.

Cyborg werd, vanwege haar grootte, kracht en agressie ,voor UFC 193 nog gezien als het grootste gevaar voor Rousey.

De Braziliaanse Cyborg staat momenteel bij Invicta FC onder contract, Invicta FC is eigendom van Zuffa dezelfde organisatie die ook leiding aan de UFC geeft. Cyborg is momenteel de Invicta FC vedergewicht kapioen.

Bekijk hieronder een highlight video van Holly Holm:




REACTIES