next event
search
Reebok weer in de foutBron foto:

Reebok weer in de fout

Dec 2, 2015 Het lijkt wel een slecht geschreven film maar de fouten die Reebok al heeft gemaakt vanaf de introductie in de wereld van M.M.A. is zo amateuristisch dat je bij jezelf afvraagt hoe een multinational zoveel fouten kan maken in zo een korte tijd.

Het begon bij spellingsfouten van verschillende vechters, zo werd Gilbert Melendez geschreven als Giblert en Lyoto Machida kreeg ineens een nieuwe voornaam Marcio en middleweight vechter Jacare zijn bijnaam werd ineens zijn voornaam en zijn echte naam werd zijn bijnaam, Jacare “Ronaldo” Souza. Een zeer pijnlijke introductie fout maar niet zo pijnlijk toen Reebok een Ireland shirt had gemaakt zonder na te denken over de politieke situatie die er heerst gecombineerd met de tekst “show your territorial allegiance” wat natuurlijk in Ierland erg gevoelig ligt.

Gister wisten zij opnieuw te blunderen door een shirt in de verkoop te zetten met de tekst; Anderson “The Spider” Aldo. Zover wij weten heeft Jose Aldo geen oudere broer met de naam Anderson en is er sprake van een combinatie van twee grote namen in de UFC namelijk featherweight kampioen Jose Aldo en Anderson “Spider” Silva. Reebok heeft het shirt meteen offline gehaald en een verklaring uitgegeven dat er een fout is gemaakt bij de printer.  




REACTIES