next event
search
Bron foto:

"King Mo" staat open voor gevecht tegen Fedor

Jan 2, 2016 Fedor won op 31 december tijdens de "New Year's Eve" show van de nieuwe Japanse MMA organisatie Rizin binnen drie minuten van Jaideep Singh. Muhammed Lawal was een van de deelnemers aan het Rizin Fighting World GP zwaargewicht toernooi. Op 29 december vond de eerste ronde van het toernooi plaats, Lawal won in de eerste ronde op knock-out van Brett McDermott.
Lawal maakte zijn status als favoriet waar, hij won de halve finale op beslissing van Teodoras Aukstuolis en in de finale versloeg hij mede finalist Jiri Prochazka op knock-out en mocht hij de Rizin World Grand Prix titel claimen.

Tijdens de post-fight persconferentie werd 'King Mo' gevraagd of hij geïnteresseerd was in een MMA gevecht tegen Fedor Emelianenko.

"Alles is mogelijk," zei King Mo tijdens de post-fight persconferentie. "Fedor is een legende. Als Rizin mij dat gevecht aanbied en Fedor wil tegen mij vechten dan zou ik geen nee zeggen. Fedor is een legende en ik wil hem respect tonen dus ik ga hem niet uitdagen maar nogmaals, als mij dat gevecht wordt aangeboden dan zou ik dat graag willen."



REACTIES