next event
search
Glory & K-1 op UFC Fight PassBron foto:

Glory & K-1 op UFC Fight Pass

Feb 12, 2016 UFC heeft gister bekend gemaakt dat hun streaming dienst Fight Pass gaat samenwerken met Glory. Zo kunnen er binnenkort live evenement gezien worden op Fight Pass en zal ook hun vorige evenementen terug te zien op de online platform. Vooralsnog zal dit gaan om de superfight series van Glory.

Op deze manier wordt Fight Pass steeds interessanter voor de hardcore combat fans want naast Glory zenden zij al regionale shows uit als VFC en Invicta bijvoorbeeld. Zij zullen ook Eddie Bravo’s Invitational jiu-jitsu evenementen gaan uitzenden dus ook op BJJ gebied gaan zij uitbreiden.

Naast de live evenementen heeft Fight Pass ook de rechten gekregen van al de oude K-1 beelden. Zo kun je alle K-1 wedstrijden van Aerts, Hoost, Schilt en Spong terug kijken. Glory was eigenaar van de bibliotheek en hebben dit in hun deal mee genomen.

Fight Pass begint steeds meer de plek te worden als het gaat om combat sport en met een abonnement van 10 euro per maand is het zeker de moeite waard om hier naar te gaan kijken. Voor meer informatie ga naar https://www.ufc.tv/page/fightpass




REACTIES