next event
search
Michael Page niet op Bellator 151Bron foto:

Michael Page niet op Bellator 151

Feb 11, 2016 Al een aantal jaren wordt hij ‘the next big thing’ genoemd en niet onterecht. Michael Page is Bellator vechter uit Engeland die naast dat hij ongeslagen is ook een vechter is met misschien wel de mooiste KO’s in zijn carrière. Toch lukt het hem niet om die sterrenstatus echt te hebben en mede door het feit dat hij gewoon te weinig vecht.

In 2013 vocht hij slechts twee keer en ook 2014 en 2015 kwam hij slechts twee keer per jaar in actie. Verder heeft hij ook nog niet een naam tegenover zich gehad waar hij veel mee had kunnen winnen want in al zijn wedstrijden was hij al een grote favoriet. Bellator wilde hem bewust rustig bouwen en hem niet gelijk voor de wolven gooien maar nu heeft het er alle schijn van dat er iets meer aan de hand is.

Twee dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat hij geblesseerd zou zijn voor Bellator 151 waar hij stond gepland tegen Fernando Gonzalez. Een blessure is dan ook iets wat elke vechter kan overkomen maar niet snel daarna werd het bericht gewijzigd dat het niet om een blessure zou gaan. Wat de reden is willen ze niet zeggen, dit kan een visum probleem zijn of misschien een conflict over zijn contract. Het is gissen maar het blijft vreemd dat de reden voor zijn afwezigheid voor Bellator 151 niet wordt genoemd.  




REACTIES