next event
search
Conor McGregor vs Nate Diaz 2 main event UFC 200 ?Bron foto:

Conor McGregor vs Nate Diaz 2 main event UFC 200 ?

Mar 22, 2016 Vorige week werd door MMA Fighting’s Ariel Helwani bekend gemaakt dat de UFC bezig is met een rematch tussen UFC vedergewicht kampioen Conor McGregor en UFC veteraan Nate Diaz, dit gevecht moet dan plaats vinden tijdens UFC 200. Helwani gaf maandagavond tijdens de uitzending van de MMA Hour een update over deze rematch.
Helwani zei: "Oh trouwens, het gevecht zal niet in de meer natuurlijke gewichtsklasse van 150-pond plaatsvinden maar weer in de 170-pond divisie. De reden waarom dit gevecht weer in de weltergewicht divisie wordt gevochten is omdat McGregor een beetje een wilde man is, hij is geobsedeerd met het idee dat hij in die gewichtsklasse van Nate Diaz verloor. Hij wil bewijzen dat hij onder dezelfde omstandigheden en dezelfde regels van Nate kan winnen. Hij wil bewijzen dat hij de betere vechter is.”

The Notorious leed zijn eerste nederlaag sinds hij voor de Ultimate Fighting Championship uit komt, hij verloor tijdens UFC 196 verrassend via submission van Nate Diaz.

McGregor zou aanvankelijk voor de titel van lichtgewicht kampioen Rafael dos Anjos vechten maar de Braziliaan liep een voetblessure op waardoor hij zich af moest melden voir het gevecht.

Hoewel de UFC nog geen officiële aankondiging met betrekking tot de rematch heeft gedaan verwacht Helwani dat het nieuws deze week nog wordt vrijgegeven.

Wat zijn jullie gedachten over de onmiddellijke rematch tussen Conor McGregor en Nate Diaz?



REACTIES