next event
search
Glory 28 Parijs op Spike TV en UFC Fight PassBron foto:

Glory 28 Parijs op Spike TV en UFC Fight Pass

Mar 10, 2016 Dit weekend kunnen wij weer genieten van de grootste kickboks organisatie in de wereld, Glory. Voor ons is het weer extra genieten want er zijn maar liefst drie titelgevechten te zien en weer een hoop Nederlanders in actie.

Laten wij eerst beginnen met het feit dat er twee delen zijn van het evenement van zaterdag. Zo is er de main card genaamd Glory 28, deze zal live worden uitgezonden op Spike TV om 22.00. In deze deel van de show zal er een lightweight title contender toernooi worden gevochten met Sittchai Sitsongpeenong, Davit Kiria, Marat Grigorian en Anatoly Moiseev. Hoewel alle heren geen Nederlanders zijn hebben Grigorian en Kiria wel degelijk binding met Nederland. Zo traint Grigorian bij Hemmers gym onder leiding van Nick Hemmers en heeft Kiria lange tijd gevochten bij Jonkers. Niet helemaal duidelijk of dit nog het geval is. De winnaars zullen later elkaar treffen in de finale.

In de co-main event zal Murthel Groenhart vechten tegen Cedric Doumbe, een wedstrijd waar niet echt duidelijk is waarom deze wordt gemaakt afgezien van het feit dat Doumbe een fransman is. Maar als Groenhart vecht is het altijd wel spektakel en er zijn wat woorden voor de wedstrijden over en weer gesproken dus dat wordt interessant. In de main event kunnen wij weer kijken hoe Rico Verhoeven zijn titel voor de 4e keer gaat verdedigen en zoals vaker de favoriet is.

Het eerste deel, waar het evenement mee aftrapt is de Super Fight Series. Een product die Glory al langer heeft en vroeg als een soort undercard werd gezien. Alleen het lijkt erop dat door hun deal met UFC Fight Pass dat zij dit keer flink willen uitpakken want er zullen maar liefst twee titelgevechten te zien zijn. Zo zal kampioen in de light heavyweight Cavalari het opnemen tegen Vakhitov en zal Adamchuk zijn featherweight titel op het spel zetten tegen onze eigen Mosab Amrani. Verder is er een zeer interessante middleweight gevecht tussen die vechters die in de top 5 staan namelijk belg Filip Verlinden, die ook traint bij Hemmers gym en Nederlander Jason Wilnis.  Genoeg reden om de zaterdag te beginnen om 19.00 en een abonnement op UFC fight pass te overwegen. UFC Fight Pass ziet er steeds interessanter uit en met maar een bedrag vanaf 5,99 euro is het een must have voor vechtfans. 
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk