next event
search
Jon Jones gearresteerd maar gevecht gaat nog doorBron foto:

Jon Jones gearresteerd maar gevecht gaat nog door

Mar 30, 2016 Nadat Jon Jones eergister werd aangehouden voor ‘dragracen’ en vijf boetes kreeg mocht hij zijn weg weer vervolgen alleen de dag erna werd er een arrestatiebevel uitgegeven voor Jon Jones. Dit alles heeft te maken met de voorwaardelijke straf die hij kreeg tijdens zijn hit & run van afgelopen jaar.

Hoewel Jon Jones geen gevangenisstraf hoeft uit te zitten kreeg hij wel een voorwaardelijke straf en één van die voorwaarden was dat hij zich gedeisd moest houden en zichzelf niet in de problemen mocht brengen. Een paar weken geleden moest Jon Jones al voorkomen voor de rechter voor het niet bij zich hebben van een rijbewijs en verzekering. Dit was een dusdanig klein vergrijp dat de rechter niet vond dat hij zijn voorwaarden had geschonden.

Alleen ditmaal is Jones volgens de aanklager wel te ver gegaan en werd er een arrestatiebevel uitgegeven. Hierop besloot Jon Jones zich zelf te melden bij politie en werd hij officieel in bewaring gesteld. Bronnen dichtbij Jon Jones zeggen dat zijn aankomende partij tegen Cormier op 23 april niet in gevaar komt en dat zij deze zaak snel willen gaan oplossen. Wordt vervolgd. 




REACTIES