next event
search
Mauro Ranallo reageert op PRIDE FC prank: 'Ik was vereerd om door Mirko “CroCop” gepranked te wordenBron foto:

Mauro Ranallo reageert op PRIDE FC prank: 'Ik was vereerd om door Mirko “CroCop” gepranked te worden

Mar 27, 2016 Het gebeurde meer dan 12 jaar geleden maar Mauro Ranallo wordt nog steeds gevraagd naar de prank van Bas Rutten en Mirko "CroCop" Filipovic die ze tijdens een backstage interview voor PRIDE FC deden. De legendarische vechtsport commentator Mauro Ranallo is weer samen gaan werken met zijn oude vriend en Ultimate Fighting Championship (UFC) Hall of Famer, Bas Rutten. Ranallo heeft vrijdagavond 25 maart zijn debuut bij "Inside MMA" gemaakt.
Ranallo heeft momenteel een wekelijkse podcast met "El Guapo" genaamd "Rutten en Ranallo”. Rutten en Ranallo werkten vanaf 2003 ook al met elkaar toen ze het commentaar deden voor de Japanse vechtsport organisatie PRIDE Fighting Championships. Dat was het eerste optreden van de Canadese commentator in de wereld van het mixed martial arts (MMA ) en de twee werden al snel goede vrienden.

Tijdens een van de meest memorabele momenten uit die periode organiseerde Rutten een grap waarbij Mirko "CroCop" Filipovic tijdens een backstage interview erg boos op Ranallo werd. Ranallo had tot groot genoegen van Rutten en “CroCop” niks in de gaten en het werd een populair en gedenkwaardig moment.

De video ging viraal en tot op de dag van vandaag krijgt hij er nog steeds vragen over.

"Het is grappig want ik krijg nog steeds een paar keer per week via de social media berichten van mensen die de video net voor de eerste keer gezien hebben, dan krijg ik reacties als: "Dat is het grappigste wat ik ooit heb gezien”. Kudos voor Bas, maar ik vond het een eer om door Mirko CroCop gepranked te worden. Ik denk dat zijn fans hierdoor een andere kant van hem hebben gezien en dat het hem geholpen heeft, hij heeft gevoel voor humor en hij is een goede acteur. Het is  verbazingwekkend dat 12 jaar later de mensen me nog steeds herinneren aan die grap, de prank in Japan. Ik voel me vereerd dat ik daar deel van uit kon maken.”

Nu hij en Rutten weer samen werken is hij op zijn hoede zodat hij niet weer in de maling genomen word.

"Ik moet als ik met Bas Rutten samen ben altijd op mijn hoede zijn,” zei hij. "Hij nu een grootvader en een gelukkig getrouwde man met twee mooie dochters hier in Amerika. Wat ik aan Bas merk is dat hij nog steeds de gekke El Guapo is maar dat de tijden dat het om feesten ging volgens mij voorbij is. Hij is een van de engste en meest intimiderende mensen op aarde, een echte badass,  maar aan de andere kant ken ik geen liever mens dan hem. Het is een zegen om hem mijn collega te noemen maar een nog grotere zegen dat ik hem mijn vriend mag noemen.”

Bekijk hieronder de video van de prank



REACTIES