next event
search
UFC 198: 32.000 tickets verkocht in Brazilië binnen de eerste 90 minutenBron foto:

UFC 198: 32.000 tickets verkocht in Brazilië binnen de eerste 90 minuten

Mar 31, 2016 Met een fantastische matchmaking lijkt UFC 198 op een All-Star Game van het Braziliaanse MMA. Volgens de Braziliaanse UFC directeur Giovanni Decker zijn er, nadat de kaarten op woensdag 30 maart in de verkoop gingen, in de eerste 90 minuten maar liefst 32.000 tickets verkocht. Dat is inclusief de pre-sale tickets. De verwachting is dat dit wederom een uitverkocht evenement zal zijn.
UFC 197 vind plaats in de Arena da Baixada en wordt een van de grootste evenementen in de geschiedenis van de UFC. Alleen de UFC 193 in Melbourne, Australië (56.214) en UFC 129 in Toronto (55.724) trokken meer bezoekers. Een uitverkochte Arena de Baixada zou ongeveer plaats bieden aan 45.000 toeschouwers.

"Het is een droom die uitkomt met een evenement in dit stadion en het gaat een groot succes zijn", zei Decker tijdens de persconferentie op woensdag. “Vandaag was de eerste dag van de verkoop en in anderhalf uur hebben we ongeveer 32.000 kaarten verkocht, 14 mei heeft een legendarische matchmaking, een legendarisch evenement waar iedereen nog jaren over zal praten.”

Decker had het ook over de rest van het jaar en zei dat de UFC nog twee evenementen in Brazilië zal houden, een in september en een in november maar exacte datums zijn nog niet bekend.

"We hebben twee evenementen bevestigd, een in september en een in november", zei Decker. "We zijn nog steeds in onderhandeling over de steden. De matchmaking voor die evenementen moet op zijn minst even goed zijn als het evenement wat we vorig jaar in Sao Paulo hadden met Vitor Belfort en Dan Henderson.We willen legendes en opkomende vechters uit de regio.”




REACTIES