next event
search
Miesha Tate verdedigd titel op UFC 200Bron foto:

Miesha Tate verdedigd titel op UFC 200

Apr 7, 2016 Een derde gevecht tussen Tate en Rousey gaat er voorlopig niet komen. De nieuwe kampioen Tate zal haar titel verdedigen tegen Amanda Nunes op UFC 200.

Op zich een verassende aankondiging want Dana White had al een keer laten vallen dat Rousey de eerst volgende zou zijn. Wellicht hebben zij toch gezien dat een rematch tussen Holm en Rousey meer centjes oplevert dan een derde gevecht tussen Tate en Rousey.

Nu krijgt de braziliaanse Nunes de kans om voor goud te gaan. Op zich opmerkelijk dat zij nu een mogelijkheid krijgt na haar laatste gevecht. Zij won haar gevecht nipt van Valentina Shevchenko en de laatste ronde was zij moe gestreden. Niet echt een optreden wat een titelgevecht zou rechtvaardigen maar aan de andere kant zijn er ook niet heel veel andere opties. De divisie is gewoon niet breed genoeg om iemand anders voren te schuiven.

Met deze aankondiging komt er steeds meer kritiek op het grote UFC 200 show want het werd beloofd om het grootste evenement van het jaar te worden maar als je de huidige namen nu zou afzetten op bijvoorbeeld UFC 198 dan kan je niet echt spreken over een baanbrekend UFC 200 evenement.  




REACTIES