next event
search
 UFC 197: Jones vs Saint Preux - A Night of Great FightsBron foto:

UFC 197: Jones vs Saint Preux - A Night of Great Fights

Apr 11, 2016 Op zaterdag 23 april vind in Las Vegas UFC 197 plaats waar voormalig licht zwaargewicht kampioen Jon Jones en Ovince Saint Preux het voor de interim titel tegen elkaar op zullen gaan nemen. Deze partij is tot stand gekomen omdat de huidige kampioen Daniel Cormier zicht met een knieblessure voor de langverwachte rematch tegen "Bones”moest afmelden. "OSP" kreeg de kans van zijn leven en heeft de partij tegen een van de beste vechters met nog maar drie weken voorbereiding direct geaccepteerd.
Saint Preux komt van een overwinning op Rafael Cavalcante en hoopt dat hij met een overwinning op Jones voor een “upset” kan zorgen en waardoor hij tegen kampioen "DC" kan vechten.

Voor Jon Jones is dit zijn officiële comeback, hij wil de mixed martial arts (MMA) wereld laten zien dat hij nog steeds de beste licht zwaargewicht vechter ter wereld is.

Demetrious Johnson verdedigt in de co-main event zijn vlieggewicht titel tegen Henry Cejudo en Anthony Pettis en Edson Barboza zullen een intrigerende lichtgewicht partij tegen elkaar vechten.




REACTIES