next event
search
Bellator: Dynamite 2 - Schilling vs KatoBron foto:

Bellator: Dynamite 2 - Schilling vs Kato

May 22, 2016 Hisaki Kato sloeg tijdens Bellator 139 met een “Superman Punch” Joe Schilling knock-out, dit was een van de mooiste MMA knock-outs van 2015. Vrijdagavond werd tijdens Bellator 155 de rematch aangekondigd die op 24 juni in St. Louis, Missouri plaats vind, wederom onder de Bellator banner maar deze keer zal de partij in de kickboksring plaats vinden.

Kato heeft sindsdien twee MMA partijen gevochten, in november 2015 verloor hij tijdens Bellator 146 op knock-out van Melvin Manhoef en in april 2016 won hij tijdens Rizin 1 van Yuta Watanabe.

 

Shilling heeft na zijn partij tegen Kato alleen nog maar op kickboks regels gevochten, hij vocht deze partijen allemaal voor GLORY. Hij verloor zijn laatste partij tijdens GLORY 30 van Jason Wilnis. Dat was een rematch, Schilling wist eerder tijdens GLORY 24 nog via TKO van Wilnis te winnen.

 


De main event van Bellator: Dynamite 2 is een catchweight clash tussen de terugkerende Quinton Jackson en Satoshi Ishii. Verder staat er ook een lichtgewicht titel partij tussen Michael Chandler en Patricky Freire, ook deze partij is een rematch.

Bekijk in onderstaande video d mooie knock-out van Kato op Joe Schilling




REACTIES