next event
search
Bisping en Rockhold via Twitter akkoord om tegen elkaar te vechtenBron foto:

Bisping en Rockhold via Twitter akkoord om tegen elkaar te vechten

May 18, 2016 Gisteravond werd bekend dat de voormalige UFC middengewicht kampioen Chris Weidman een blessure had opgelopen en zich gedwongen terug moest trekken uit het titelgevecht tegen de huidige kampioen Luke Rockhold. Weidman en Rockhold zouden tijdens de main event van UFC 199, wat plaats vind op 4 juni in Los Angeles, hun langverwachte rematch vechten

Kort nadat het nieuws bekend werd boden meerdere vechters via Twitter aan om Weidman te vervangen, zo gaven o.a. Uriah Hall, Gegard Mousasi en Michael Bisping aan dat ze het geen probleem vinden om twee weken voor het evenement tegen de kampioen te vechten. 

Michael "The Count" Bisping plaatste onderstaan bericht op Twitter en het duurde niet lang voordat Rockhold daarop reageerde:

Michael Bisping en Luke Rockhold hebben al een geschiedenis met elkaar, Rockhold won in november 2014 tijdens UFC Fight Night 55 in de tweede ronde op submission van Bisping.

Bisping heeft sindsdien Bisping drie overwinningen op rij geboekt, zijn laatste overwinning was een "split decision" overwinning op voormalig kampioen Anderson Silva tijdens de main event van UFC Fight Night 84.

Bisping reageerde eerder al op de blessure van Weidman:



Bekijk in onderstaande video het eerste gevecht tussen Luke Rockhold en Michael Bisping 




REACTIES