next event
search
Minotauro Nogueira: Hall of Fame Induction CeremonyBron foto:

Minotauro Nogueira: Hall of Fame Induction Ceremony

May 16, 2016 Mixed martial arts (MMA) veteraan Antonio Rodrigo Nogueira is de enige vechter die ooit de PRIDE FC en Ultimate Fighting Championship (UFC) zwaargewicht titels wist te winnen. Dat is slechts een van de vele prestaties waarom “Big Nog” op 10 juli tijdens de UFC fan expo in Las Vegas aan de UFC’s Hall of Fame wordt toegevoegd.

UFC president Dana White maakte afgelopen weekend voor het UFC 198 evenement bekend dat de Braziliaanse legende net als Royce Gracie, Chuck Liddell en vele anderen deze zomer aan de “Hall of Fame” zal worden toegevoegd.

 "Ik ben erg opgewonden om Minotauro Nogueira als eerste vechter aan te kondigen die wij in 2016 aan de UFC Hall of Fame toe zullen voegen. Big Nog is een mixed martial arts legende en een icoon in de sport en er was geen mooier moment dan dit voor het recordbrekende stadion evenement in Brazilië bekend te maken. Nogueira is een echte pionier en we kijken ernaar uit om zijn carrière met alle fans te vieren tijdens de UFC Fan Expo in juli."
 

"Big Nog" maakte in 2015, nadat hij drie gevechten op rij verloren had tegen Stefan Struve, Roy Nelson en Fabricio Werdum, een einde aan zijn carrière. 




REACTIES