next event
search
UFC 199: Cole Miller vervangt geblesseerde Dennis SiverBron foto:

UFC 199: Cole Miller vervangt geblesseerde Dennis Siver

May 12, 2016 De UFC heeft 24 uur nadat Dennis Siver zich vanwege een blessure terug getrokken had al een vervanger gevonden om het tegen de voormalige lichtgewicht kampioen BJ Penn op te nemen. Op zaterdag 4 juni zal Cole Miller als vervanger van Dennis Siver tegen “The Prodigy” de Octagon in stappen, dit werd tijdens de uitzending van UFC Tonight aangekondigd
Penn (16-10-2) besloot in juli 2014 nadat hij tegen Frankie Edgar zijn derde gevecht op rij verloren had te stoppen. In januari liet de uit de Hawaii afkomstige Penn weten dat hij weer met de UFC in gesprek was om zijn officiële comeback te maken.

Miller (21-9, 1 NC) vocht in december 2015 voor het laatst, toen vocht hij tijdens UFC on Fox: dos Anjos vs. Cerrone 2 tegen Jim Alers. Dat gevecht werd met een “No Contest” beslist nadat Miller als gevolg van een toevallige oog por niet meer in staat was om verder te vechten.

UFC 199 staat in het teken van het middengewicht titelgevecht tussen de kampioen Luke Rockhold en voormalig titelhouder Chris Weidman. In de co-main event zet bantamgewicht kampioen Dominick Cruz zijn titel op het spel tegen rivaal Uria Faber.



REACTIES