next event
search
UFC 203: Stipe Miocic vs Alistair OvereemBron foto:

UFC 203: Stipe Miocic vs Alistair Overeem

May 26, 2016 UFC officials hebben vandaag bevestigd dat UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic op zaterdag 10 september tijdens UFC 203 in de Quicken Loans Arena in Ohio voor de eerste keer zijn titel zal verdedigen tegen niemand minder dan Alistair “The Reem” Overeem.

Miocic won eerder deze maand tijdens UFC 198 in Brazilië de zwaargewicht titel door voormalig kampioen Fabricio Werdum in de eerste ronde knock-out te slaan. Het was Miocic's derde opeenvolgende knock-out overwinning, eerder versloeg hij Andrei Arlovski en Mark Hunt op knock-out. Miocic heeft een record van 6-1 in zijn laatste zeven gevechten, zijn enige verlies was in 2014 tegen voormalig UFC zwaargewicht kampioen Junior Dos Santos.

Overeem is ook bezig aan een sterke reeks en heeft zijn laatste vier gevechten gewonnen, hij won van Andrei Arlovski, Junior dos Santos, Roy Nelson en Stefan Struve. De overwinning op Arlovski vond eerder deze maand plaats toen de UFC met UFC Fight Night 87 voor de eerste keer een evenement in Nederland organiseerde. Overeem vroeg meteen om een titelgevecht.

Mocht Alistair Overeem de UFC titel in handen krijgen dan kunnen we wel stellen dat Overeem een van de meest succesvolle MMA vechters aller tijden is. Overeem heeft titels gewonnen bij DREAM, Strikeforce en K-1.

Er zijn nog geen andere gevechten voor UFC 203 bekend gemaakt.

Gaat The Reem de UFC titel pakken ?




REACTIES