next event
search
Chael Sonnen: Uriah Hall vs Anderson Silva op UFC 200Bron foto:

Chael Sonnen: Uriah Hall vs Anderson Silva op UFC 200

Jun 12, 2016 Volgens voormalig UFC titel uitdager Chael Sonnen zal het langverwachte middengewicht gevecht tussen Uriah Hall en Anderson Silva tijdens UFC 200 in Las Vegas plaatsvinden.

Er is nog geen officiële aankondiging door de UFC gedaan, maar dit is wat Sonnen te zeggen had tijdens zijn "You are Welcome" podcast: "Uriah Hall gaat op UFC 200 tegen Anderson Silva vechten. Als Uriah Hall wint dan zou hij de volgende zijn die voor de titel mag vechten."

Hall en Silva zouden oorspronkelijk in mei op het grote UFC 198 evenement in Brazilië al tegen elkaar vechten maar Anderson Silva werd ziek en moest uiteindelijk ook geopereerd worden waardoor het gevecht werd afgeblazen.

Uriah Hall vocht in november tijdens UFC 193 voor het laatst, toen verloor hij via een beslissing van Robert Whittaker. Voorafgaand aan dat gevecht wist Hall nog een indrukwekkende TKO overwinning te boeken op voormalig Strikeforce kampioen Gegard Mousasi.

Anderson Silva zal voor het eerst sinds zijn verlies tegen Michael Bisping naar de octagon terugkeren. In februari verloor hij tijdens UFC Fight Night in London, Engeland van "The Count". Bisping won vorig weekend van Luke Rockhold en mag zich nu de huidige UFC middengewicht kampioen noemen.

De laatste keer dat "The Spider" als winnaar de octagon verliet was in oktober 2012, toen versloeg hij tijdens UFC 153 Stephan Bonner.



REACTIES