next event
search
Kron Gracie vs. Hideo TokoroBron foto:

Kron Gracie vs. Hideo Tokoro

Jun 17, 2016 Kron Gracie, de zoon van de mythische Rickson Gracie, zal onder de vlag van Rizin Fighting Federation (RFF) het op nemen tegen veel meer ervaren Hideo Tokoro.

Na zijn jiu jitsu en submission grappling skills bewezen te hebben blijft de vraag over hoe Gracie het zou vergaan in de mixed martial arts.

De naam Gracie is nog steeds erg populair in Japan, hoewel het leek alsof Kron in zijn vorige partij een erg gemakkelijke tegenstander uit had gezocht voor zijn tweede professionele MMA partij , hij won namelijk in slechts 65 seconden via armbar, konden we aan zijn grappling skills al zien dat voor hem een mooie toekomst is weggelegd.

Afgelopen zaterdag, kondigde Rizin het MMA gevecht aan op Kron zijn facebook, dit keer tegen de veel oudere en nog veel meer ervaren Hideo Tokoro op 65,8 kg.

Tokoro heeft een record van 33 overwinningen, 28 verliezen en 2 gelijke spelen. Het is belangrijk op te vermelden dat één van die overwinningen tegen Kron zijn oom was, namelijk tegen Royler, dit was in 2006. We weten allemaal hoeveel de Gracie familie verliezen willen wreken, ongeacht hoe lang het al geleden is.

Hieronder een Kron Gracie Highlight:




REACTIES