next event
search
NSAC geeft akkoord met vervroegde weging voor International Fight WeekBron foto:

NSAC geeft akkoord met vervroegde weging voor International Fight Week

Jun 23, 2016 NSAC (Nevada State Athletic Commission) keurt vervroegde wegening goed voor UFC 200, TUF 23 Finale en UFC Fight Night 90.

De UFC heeft, net zoals zij heeft gedaan voor het UFC 199 pay-per-view (PPV) evenement eerder deze maand in Californië en UFC Fight Night 89 in Canada - toegestaan dat de vechters eerder mogen wegen op de dag in de International Fight Week.

Volgens FOX Sports, heeft de Nevada State Athletic Commissie (NSAC) toegestemd de weging te vervroegen voor UFC Fight Night 90 op donderdag 7 juli, The Ultimate Fighter (TUF) 23 Finale op vrijdag 8 juli en UFC 200 op zaterdag 9 juli in Las Vegas, Nevada.

Veel vechters hebben dit akkoord toegejuicht en geven ook de voorkeur aan de vroegere weging, omdat het de lengte van uitdroging vermindert in het "cutten" om gewicht te maken. Maar niet getreurd, de weging van de show zal gaan verlopen zoals gebruikelijk later op de dag.

Op UFC Fight Night 90 zal lichtgewicht kampioen Rafael dos Anjos zijn titel verdedigen tegen Eddie Alvarez, terwijl in de TUF 23 Finale, de vrouwen strawweight kampioen Joanna Jedrzejczyk het op neemt tegen Claudia Gadelha.

UFC 200 zal een armada aan gevechten opleveren, zoals Daniel Cormier zijn licht zwaargewicht titel zal verdedigen tegen Jon Jones, Brock Lesnar keert terug om het op te nemen tegen Mark Hunt, Jose Aldo en Frankie Edgar strijden om de interim-vedergewicht titel en Miesha Tate verdedigt haar vrouwen bantamgewicht titel tegen Amanda Nunes.




REACTIES