next event
search

Rico Verhoeven vs. Badr Hari

Jun 20, 2016 GLORY CEO Jon J. Franklin bevestigt dat ze het gevecht tussen Verhoeven en Hari willen realiseren.

Rico Verhoeven vs Badr Hari zou gemakkelijk het grootste kickboks gevecht in jaren zijn en hoewel het slechts tot geruchten komt op dit punt, lijkt het nu eindelijk een grote kans op realiteit te zijn.

GLORY CEO Jon J. Franklin bevestigde dat 's werelds grootste kickboks organisatie druk doende is dit zwaargewicht gevecht rond te maken.

"Badr Hari is een grote naam in onze sport en hij heeft herhaaldelijk Rico uitgedaagd," zei Franklin. Rico heeft verklaard dat hij deze strijd ook aan wil gaan.

Verhoeven en Hari hebben de laatste paar maanden heen en weer in de media herhaaldelijk aangegeven dit gevecht wel te zien zitten. Verhoeven en ook "Big Mike" Passenier, trainer van Hari , waren te zien zijn in de Nederlandse tv-show, Pep Talk (Ziggo-Sport), en gaven aan dat er momenteel besprekingen werden gevoerd.

GLORY en Hari kunnen elkaar eventueel over enkele dagen op GLORY 31ontmoeten. Volgens Franklin, die zei: "We believe Badr may be with us at GLORY 31 in Amsterdam next week, so we'll see how that goes."

We houden alles nauwlettend in de gaten!



REACTIES