next event
search

Rico Verhoeven vs Badr Hari bevestigd voor december in Oberhausen

Jul 23, 2016 In december 2016 zal in Oberhausen, Duitsland, een van de grootste kickboksgevechten van de laatste jaren plaats vinden. Volgens GLORY CEO Jon J. Franklin zullen Badr Hari en Rico Verhoeven het tegen elkaar op gaan nemen.

GLORY zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven en Bad Boy Badr Hari geven de kickboks fans het kerstcadeau waar ze al maanden op wachten. Gareth Davies van The Telegraph was de eerste die het nieuws naar buiten bracht en dit werd later door Franklin aan MMAMania bevestigd.

"Het gaat gebeuren,” zei Franklin. “Beide vechters hebben het contract getekend, we zijn enorm blij dat we de fans dit gevecht kunnen geven. Dit is het gevecht wat ze wilden, wat wij wilden en wat Badr en Rico willen.”

“Badr Hari is een grote naam in onze sport en hij heeft Rico herhaaldelijk uitgedaagd,” zei Franklin. "Rico heeft verklaard dat hij dit gevecht echt wil en dat hij dit gevecht ziet als het gevecht dat zijn nalatenschap zal verstevigen."

Voordat de confrontatie met Hari plaats vindt zal Verhoeven eerst nog op 9 september tijdens GLORY 33 in Trenton zijn titel tegen Anderson Silva verdedigen.




REACTIES