next event
search
Ryan Simson opent eigen sportschoolBron foto:

Ryan Simson opent eigen sportschool

Jul 2, 2016 Binnen de kickbokswereld is Rayen Simson absoluut geen onbekende naam, want met acht wereldtitels, een Europese titel en meerdere nationale titels op zak telt hij zeker mee. De 44-jarige inmiddels gestopte kickbokser opent zondag 3 juli ook nog eens een gloednieuwe sportschool in Almere Buiten: Simson Gym.


Overigens had Simson al een sportschooltje op de Markerkant, maar die voldeed niet meer. ,,Daar zaten we echt in een verdomhoekje. We kregen meer leden, betere plannen en dus hadden we meer nieuwe ruimte nodig. Die hebben we nu gevonden."

Zijn sportschool aan de Papiermolenweg zal voornamelijk draaien om drie trainingsvormen: crossfit, (kick)boksen en krachttraining. ,,En daarbij gaat het om écht trainen. We doen het net even wat anders als de gemiddelde andere sportschool. Wij hangen bijvoorbeeld geen tv’s door de zaal heen, omdat dat alleen maar afleidt. Daarnaast zijn wij geen voorstander van mobiele telefoons tijdens het sporten. Bij ons kom je echt om aan je doelen te werken, om fit te worden en om fit te blijven."

Natuurlijk is er, zo benadrukt de overigens bijzonder enthousiaste Simson, ook tijd voor ontspanning. Zeker na het trainen. ,,Onze kleedkamers hebben een echte wellness-uitstraling en daarnaast vind je in onze gym een lounge met heerlijke banken. Daar kun je een drankje doen, met vrienden of andere sporters praten of gewoon televisie kijken. Ja, dat is de enige plek waar een tv hangt."

LEES MEER




REACTIES