next event
search
Conor McGregor beschuldigd van het zorgvuldig bewerken van sparring sessie videoBron foto:

Conor McGregor beschuldigd van het zorgvuldig bewerken van sparring sessie video

Jul 6, 2016 In aanloop naar zijn langverwachte rematch tegen Nate Diaz heeft UFC vedergewicht kampioen Conor McGregor een aantal van de beste vechters in verschillende aspecten van de vechtsport uitgenodigd om hem te komen helpen.


Om zijn boksvaardigheden op te schroeven riep de "Notorious" de hulp in van de voormalige IBO weltergewicht kampioen Chris van Heerden. Maar wat een vrij vruchtbare samenwerking lijkt te zijn geweest blijkt nu veranderd te zijn sinds Chris zijn ongenoegen uitte op Twitter.
Hij beschuldigt McGregor op social media van het zorgvuldige bewerken van een sparring sessie video tussen beide vechters, McGregor laat in de video zien dat hij de voormalig boks kampioen een aantal keer goed weet te raken.

De tweet is inmiddels verwijderd, maar het bewijs ie hieronder te zien:



Van Heerden liet ook weten dat hij niet betaald werd om als sparring partner van McGregor te komen maar dat hij het als gunst voor "C-Mac" gedaan had. Hij heeft daarna ook nog een paar tweets gepubliceerd om zijn oorspronkelijke tweet uit te leggen, die zijn HIER te zien.

De rematch tussen Conor McGregor en Nate Diaz zal op zaterdag 20 augustus tijdens UFC 202 in Las Vegas plaats vinden.

Verder staat er tijdens UFC 202 ook een licht zwaargewicht confrontatie tussen Glover Teixeira en Anthony Johnson op het programma en zien we een interessante weltergewicht partij tussen Donald Cerrone en Rick Story. Carlos Condit keert ook weer terug, hij neemt het op tegen Demian Maia.




REACTIES