next event
search
Titan FC 40: Cavalcante vs. AssuncaoBron foto:

Titan FC 40: Cavalcante vs. Assuncao

Aug 1, 2016 Op vrijdag 5 augustus zal in de Bank United Center in Coral Gables, Florida het Titan FC 40 evenement plaatsvinden.
Gesias Cavalcante zal zijn titel verdedigen tegen Freddy Assuncao in het Titan FC 40 main event.

Cavalcante heeft zijn laatste partij gewonnen door in de eerste ronde Pat Healy KO te slaan en de Titan lichtgewicht titel te winnen eerder deze maand. De Strikeforce en Dream veteraan eindigde de strijd in slechts 2 minuten en 7 seconde. Cavalcante die nu 32 jaar is, had voor deze KO bijna 2 jaar niet gevochten.

Assuncao heeft niet meer gevochten sinds het verslaan van Cody Bollinger in de tweede ronde bij Titan 34 in juli 2015. Assuncao, de broer van UFC bantamgewicht mededinger Raphael, won acht partijen op een rij. De 33-jarige Braziliaan heeft ook een overwinning in de World Series of Fighting in dat rijtje erbij staan.

In een zwaargewicht partij zal Jack May het opnemen tegen Derrick Mehmen. May probeert na 3 verliespartijen nu eindelijk de knop op te kunnen zetten. Mehmen heeft zijn laatste partij verloren tegen Blagoy Ivanov in een WSOF titel gevecht in oktober vorig jaar.

De volledige line-up ziet er als volgt uit:

Gesias Cavalcante vs. Freddy Assunção
Jose Torres vs. Abdiel Velazquez
Des Green vs. Frank Carrillo
Bruce Lutchmedial vs. Edir Terry
Sabah Homasi vs. Preston Parsons
Ronald Stallings vs. Cristiano Souza
Scott Barrett vs. Jeremy Hardy
Jack May vs. Derrick Mehmen
A. dos Santos vs. Andrew Whitney
Alexis Vila vs. J. Calvo Martin
Hannah Goldy vs. Fatima Mallett






REACTIES