next event
search
Fan-Made UFC 205 PromoBron foto:

Fan-Made UFC 205 Promo

Oct 15, 2016 Op 12 november zal de UFC met UFC 205 hun langverwachte debuut in New York City maken. Dit evenement heeft een top matchmaking en is het hoogtepunt van een lange en moeizame juridische strijd om het mixed martial arts in de staat New York te legaliseren.


In de main event van de avond neemt de regerend UFC vedergewicht kampioen Conor McGregor het voor de UFC lichtgewicht titel op tegen kampioen Eddie Alvarez. Mocht McGregor dit gevecht winnen dan is hij de eerste vechter in de geschiedenis van de UFC die in twee gewichtsklassen tegelijk kampioen is.

Tyron Woodley zet tijdens de co-main event van de avond zijn weltergewicht titel op het spel tegen Stephen "Wonderboy" Thompson.

Naast bovenstaande titelgevechten staat er nog een derde titel gevecht op het programma, regerend strawweight kampioen Joanna Jedrzejczyk verdedigt haar titel tegen de ongeslagen Poolse Karolina Kowalkiewicz.

De rest van de matchmaking mag er ook wezen, er staan veel grote namen zoals Chris Weidman, Yoel Romero, Donald "Cowboy" Cerrone, Kelvin Gastelum, Miesha Tate, Raquel Pennington, Frankie Edgar, Jeremy Stephens, Chabib Noermagomedov, Michael Johnson, Rashad Evans en Tim Kennedy op de kaart.

Bekik hieronder een mooie fan made promo voor UFC 205, een nu al legendarisch evenement.






REACTIES