next event
search

Badr Hari geniet van rust in Marokko

Nov 21, 2016 Badr Hari is klaar voor de laatste voorbereidingen op zijn gevecht met Rico Verhoeven. De kickbokser genoot deze week in Marokko van een paar rustdagen en is inmiddels weer in Nederland om de puntjes op de i te zetten voor de clash die op 10 december in Oberhausen op het programma staat.
"Na een paar dagen rust nu weer aan het werk", stelde Hari zaterdag op Instagram bij een filmpje met beelden van zijn terugreis. 

De 31-jarige vechtsporter, die 106 partijen won en dat 92 keer deed met een knock-out, verzette de afgelopen maanden al bergen werk, zo blijkt uit foto's die Hari eerder plaatste. 

Bij de persconferentie een paar weken geleden liepen de gemoederen al hoog op tussen de twee. "Rico komt op een paar punten tekort. Hij is heel fit en begrijpt het vechtspelletje goed, maar hij maakt fouten waardoor hij knock-out kan worden geslagen en dat gaat dus ook gebeuren", stelde Hari, die vlak voor de traditionele face-off doodleuk de zaal uitliep.

"Dit laat zijn klasse zien", stelde Verhoeven, die de regerend Glory-zwaargewichtkampioen is, toen. "Ik ben hier, ik ben klaar en ik respecteer iedereen. Dit vind ik heel respectloos, maar iedereen moet het zelf weten. Ik ben er gewoon voor de fans en media."

Glory heeft het gevecht in Oberhausen ‘Collision’ genoemd en ziet het als de clash om de officieuze titel van beste zwaargewicht in het kickboksen ooit. Het gevecht tussen Hari en Verhoeven vindt plaats in een uitverkocht huis. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor het titanengevecht.

Bron



REACTIES