next event
search
Ook Glory wil Hari herkansing gevenBron foto:

Ook Glory wil Hari herkansing geven

Dec 14, 2016 Matchmaker Cor Hemmers van Glory keek zaterdagavond vol trots terug op de Collision-avond in Oberhausen en vertelde dat hij Badr Hari - net als Rico Verhoeven - een herkansing wil geven.
“Iedereen kent de verhalen, maar Badr heeft bewezen dat hij een echte professional is. We zien hem graag terug in de Glory-ring”, aldus Hemmers, die blijkbaar was vergeten hoe Hari zich in aanloop naar het gevecht had gedragen.

De Marokkaan liep weg voor een stare-down bij een persconferentie, weigerde vragen in het Engels te antwoorden, kwam te laat voor de weging en besloot een dag met verplichte media-activiteiten helemaal te mijden.

Tegenstander Verhoeven
Hari en Verhoeven spraken zaterdag direct na het gevecht al af om ooit nog een keer met elkaar de ring in te stappen, maar over de eerstvolgende tegenstander van Verhoeven kon Hemmers nog niet echt iets zinnigs zeggen.

Ismael Londt won onlangs een uitdagerstoernooi en lijkt de meeste logische kandidaat, al verloor de Nederlandse Surinamer zaterdag wel van Jamal Ben Saddik. “Maar Londt heeft het eerste recht om met Verhoeven te vechten. Ben Saddik was ook sterk vandaag. Geef ons wat tijd en we komen met een interessante tegenstander.”

Bonjasky & Saki
Hemmers had ook de oproep van Remi Bonjasky gezien. "We gaan het zien, maar in eerste instantie zijn er andere opties. We hebben zelf genoeg vechters onder contract staan.”

Ook een partij met Gökhan Saki behoort tot de mogelijkheden. De Turkse Nederlander daagde Verhoeven zaterdag via sociale media uit. “We spreken volgende week met Gökhan", aldus Hemmers. "Hij staat nog onder contract bij ons. Het is niet de vraag óf, maar wanneer Gökhan weer voor ons gaat vechten. Hij heeft me ook een persoonlijk berichtje gestuurd. We gaan het bekijken.”

Groter stadion
Glory-directeur John Franklin vond de avond in Oberhausen in ieder geval naar meer smaken. De König Pilsener Arena (capaciteit: 12.650) was zaterdag tot de nok toe gevuld.

“We willen graag naar een groter stadion, al moeten we dan misschien wel meer beveiliging regelen”, stelde Franklin met een knipoog, refererend aan de commotie die vlak voor het gevecht tussen Verhoeven en Hari rond de ring ontstond.



REACTIES