next event
search
GLORY 37: Los Angeles - Live op ZIGGO SportBron foto:

GLORY 37: Los Angeles - Live op ZIGGO Sport

Jan 20, 2017 Twee Nederlanders in de ring tijdens Glory 37: Jason Wilnis en Robin van Roosmalen. Dat wordt óf vrijdagavond een nachtje doortrekken, óf zaterdag heel vroeg op. Are you ready to rumble?!

Van Roosmalen wil titelprolongatie

De 27-jarige kickbockser uit Den Bosch is de enige vechter die twee titels bezit in twee verschillende GLORY-gewichtsklassen. Van Roosmalen gaf in juni vorig jaar zijn titel lichtgewicht in de Amsterdamse RAI uit handen door op punten te verliezen van de Thai Sitsongpeenong.

Vier maanden later, in oktober, veroverde hij in het Engelse Dover de titel in het vedergewicht. Toen sloeg hij de Canadees Gabriel Varga knock-out en behaalde zo de wereldtitel. Tijdens het event in Los Angeles zal Pokerface het opnieuw tegen een Canadees opnemen: Matt Embree.

Ook Wilnis wil niks liever dan nieuwe titel

De in Utrecht geboren Jason Wilnis behaalde de wereldtitel middengewicht door tijdens het 33e Glory-event in New Jersey Simon Marcus te verslaan. Zaterdagochtend staat hij in de ring tegen de uit Nieuw-Zeeland afkomstige Israel Adesanya. Naast de partijen van Van Roosmalen en Wilnis staan er nog zeven wedstrijden op de planning. Hieronder vind je het volledige programma van Glory 37. Het evenement vindt plaats in Los Angeles.

Programma Glory 37 (vanaf 07.00 uur)

Jason Wilnis - Israel Adesanya (NZL)
Guto Inocente (BRA) - D'Angelo Marshall (CUR)
Karim Benmansour (FRA) - Alan Scheinson (ARG)
Yoann Kongolo (ZWI) - Konstantin Khuzin (RUS)
Robin van Roosmalen - Matt Embree (CAN)
Jhonata Diniz (BRA) - Tomas Mozny (SLO)
Mike Lemaire (VS) - Warren Thompson (VS)
Zoila Frausto (VS) - Daniela Graf (DUI)
Giga Chickadze (GEO) - Victor Pinto (FRA)




REACTIES