next event
search
Verhoeven richt zich tot 'praatjesmaker' BonjaskyBron foto:

Verhoeven richt zich tot 'praatjesmaker' Bonjasky

Jan 31, 2017 Rico Verhoeven heeft maandag een duidelijke boodschap richting Remy Bonjasky verzonden. De zwaargewichtkampioen van Glory wil dolgraag de ring in met de voormalig K1-kampioen om hem af te straffen voor diens 'praatjes'.

"Nou Remy, vorige keer zei je: 'Als Badr niet van Rico kan winnen, dan weet ik het ook niet meer.' Nou Badr deed het niet, laten we kijken of jij het wel kan. Let's go", aldus Verhoeven in PepTalk. 

De exacte woorden van Bonjasky luidden eind vorig jaar als volgt: "Ik zal je wat zeggen. Als Badr niet van Rico kan winnen, dan is er toch iets goed mis? Ik vind Rico een topvechter. Voor de persconferentie dacht ik echt: Rico gaat het helemaal maken. Maar ik zag hem helemaal klein worden. Ik had een beetje het gevoel dat-ie spijt had."

Het liep anders. Hari liep op 10 december in de tweede ronde van het gevecht een armblessure op, waarna Verhoeven tot winnaar werd uitgeroepen. 

De oogproblemen waar Bonjasky al enige tijd mee kampt, zouden nog roet in het eten kunnen gooien. Maar Verhoeven vindt dat Bonjasky zich daar na zijn eerdere uitspraken niet meer achter kan verschuilen. "Als je praatjes hebt, moet je ze wel nakomen."

Lachwekkend

Direct na het gevecht met Hari in Oberhausen werd Verhoeven ook al uitgedaagd door een hele rits vechters. Toen zei hij: "De geldzoekers staan nu in de rij. Door de hype rond Glory Collision word ik ineens door iedereen uitgedaagd. Dat vind ik lachwekkend. Laat ze maar achteraan in de rij aansluiten, dan horen ze vanzelf wanneer ik tijd voor ze heb."

bron: https://www.telesport.nl/artikel/82932/telesport/verhoeven-richt-zich-tot-praatjesmaker-bonjasky




REACTIES