next event
search
A1WCC & RTL7Bron foto:

A1WCC & RTL7

Mar 23, 2017 RTL7 gaat de samenwerking aan met A1 World Combat Cup !! De aankomende A1WCC evenementen zullen voortaan uitgezonden worden door RTL7.
RTL7 en onze vechtsportorganisatie A1 World Combat Cup hebben de handen ineengeslagen om de vechtsportliefhebbers een spectaculair programma aan te bieden.

RTL7 zal dit jaar al direct beginnen met het aankomende evenement: A1WCC Champions League (big game) 25 maart in Bochum. Hierna zal het evenement van 13 Mei en meerdere datums volgen, hiervan houden wij jullie op de hoogte.

Ali Gunyar, organisator A1WCC
Suleyman Gunyar, organisator A1WCC

Hou dus onze pagina goed in de gaten voor de tijden en meerdere data's!
Tickets:
http://mixfight.com/tickets

De vier kwalificatietoernooien worden gehouden in Nederland,
Duitsland en België, de finale zal in een van de grote venues in Nederland zijn.

Historie.
De gebroeders Ali en Suleyman Gunyar organiseren sinds 2001 vechtsport
evenementen. Vanaf 2010 onder de naam A1 World Combat Cup. A1WCC
events zijn voor het publiek zeer toegankelijk en worden, ondanks de harde gevechten, gekenmerkt door een ontspannen, gezellige sfeer en indrukwekkende entourage. Door de sterk groeiende populariteit van de sport, het positieve imago van de A1WCC
events, een groot netwerk binnen de internationale vechtsportwereld en enorme talenten die de broers Ali en Suleyman ‘in hun stal hebben’ is er ruimte om de A1WCC organisatie en events naar een ‘next level’ te brengen.

Om de volgende stap te zetten is de organisatie op zoek gegaan naar aanvullende partners. Deze hebben ze gevonden in Southfields en EventBroker. Southfields is als sport TV producent sinds 2002 actief en een van de meest toonaangevende sport content & media organisaties in Nederland. Met Southfields aan boord is productie en media expertise binnen A1WCC geborgd. EventBroker is een zeer ervaren sportsponsoring/-marketing bureau en maakte recentelijk de stop-over in Scheveningen van de Volvo Ocean Race tot een groot commercieel succes. EventBroker wordt verantwoordelijk voor de commercie rondom de A1WCC.




REACTIES