next event
search
Fotoverslag WFL: 86 KG Tournament

Fotoverslag WFL: 86 KG Tournament

Apr 28, 2017 De WFL (World Fighting League) is in korte tijd uitgegroeid tot een van de top organisaties in het kickboksen. Niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd kan je stellen dat deze shows zich met de beste kunnen meten. En zeker het gala wat afgelopen zondag 23 april in het ‘Top Sport Centrum Almere’ werd gehouden. Dit gala kan nu al de naam dragen van kickboksgala van het jaar in ons land.
Het gala genaamd WFL: Champion VS Champion had een line up waar de liefhebbers alleen maar van konden smullen. En na genoeg alle partijen leverde ook nog het spektakel op waar je als promotor van droomt als je zo een matchmaking in elkaar zet. Het zou een avondje kickboksen worden waar nog lang over nagesproken zou worden. Zo vocht drievoudig K-1 kampioen Peter Aerts hier zijn afscheidspartij. En ook Rodney Glunder, de martiale duizendpoot, kwam deze avond voor het laatst in actie in de ring. Er waren drie toernooien in de -70, -86 en de -95 kg klasse met vele topvechters als deelnemers. En daarnaast waren er nog zeven superfights met o.a. titelgevechten en kwamen zelfs kampioenen van verschillende klassen van de WFL tegen elkaar in actie.86 KG TOURNAMENT: ERTUGRUL BAYRAK PAKT TOURNOOI ZEGE

De WFL had een sterk bezet toernooi neergezet in de 86 kg klasse met Errol Koning, Ertugrul Bayrak, Darryl Sichtman en Dennis Ipema. In de eerste partij nam Darryl Sichtman, die inviel in dit toernooi terwijl zijn wedstrijdgewicht zo een 77 kg is, het op tegen Dennis Ipema. Dennis begon de partij voortvarend en zette de 1e ronde op zijn naam. Darryl vocht rustig en afwachtend maar een mokerslag is zijn vuisten waarmee hij in de 2e ronde toesloeg en Dennis 8-tellen bezorgde. Darryl trok de partij hierna naar zich toe en won deze op punten.

In de andere halve finale kwam Errol Koning uit tegen Ertugrul Bayrak. Ertugrul hield de partij gelijk kort en zette druk op Errol om zo ook de harde hoge trappen van Errol te ontlopen. Errol had het lastig met deze vechtstijl en wist niet in zijn eigen spelletje te komen en moest zo de partij aan Ertugrul laten.

Ertugrul zette in de finale zijn zegetocht voort tegen Darryl Sichtman. In mooie partij waarbij beide heren elkaar het vuur aan de schenen legde wist hij ook Darryl te verslaan en zo het toernooi op zijn naam te zetten.

Klik hier om het volledige fotoverslag te bekijken.


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Gary Russell Jr Knock Outs
 

Gary Russell Jr Knock Outs

BOKSEN 
Gary Russell Jr Knock Outs
26 May 2017 / door Kemal bekijk
Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs
 

Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs

BOKSEN 
Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs
25 May 2017 / door Kemal bekijk
Fight Night Stockholm: UFC Breakdown
 

Fight Night Stockholm: UFC Breakdown

MMA 
John Gooden, Dan Hardy and Nick Peet are back for the Fight Night Stockholm: Gustafsson vs Teixeira breakdown and take a closer look at the intriguing story lines up and down the card.
24 May 2017 / door Kemal bekijk
Fight Night Stockholm: Oezdemir vs Cirkunov - Joe Rogan Preview
 

Fight Night Stockholm: Oezdemir vs Cirkunov - Joe Rogan Preview

MMA 
Joe Rogan breaks down the co-main event of Fight Night Stockholm between Volkan Oezdemir and Misha Cirkunov going down Sunday on FS1.
23 May 2017 / door Kemal bekijk
UFC Fight Night Countdown: Gustafsson vs. Teixeira
 

UFC Fight Night Countdown: Gustafsson vs. Teixeira

MMA 
In the sport’s most riveting division, two of the world’s best light heavyweights prepare for a clash that will launch one back into title contention. Swedish contender Alexander...
22 May 2017 / door Kemal bekijk
Conor McGregor - Boxing Training
 

Conor McGregor - Boxing Training

BOKSEN 
Conor McGregor - Boxing Training
21 May 2017 / door Kemal bekijk