next event
search
Fotoverslag WFL: 86 KG Tournament

Fotoverslag WFL: 86 KG Tournament

Apr 28, 2017 De WFL (World Fighting League) is in korte tijd uitgegroeid tot een van de top organisaties in het kickboksen. Niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd kan je stellen dat deze shows zich met de beste kunnen meten. En zeker het gala wat afgelopen zondag 23 april in het ‘Top Sport Centrum Almere’ werd gehouden. Dit gala kan nu al de naam dragen van kickboksgala van het jaar in ons land.
Het gala genaamd WFL: Champion VS Champion had een line up waar de liefhebbers alleen maar van konden smullen. En na genoeg alle partijen leverde ook nog het spektakel op waar je als promotor van droomt als je zo een matchmaking in elkaar zet. Het zou een avondje kickboksen worden waar nog lang over nagesproken zou worden. Zo vocht drievoudig K-1 kampioen Peter Aerts hier zijn afscheidspartij. En ook Rodney Glunder, de martiale duizendpoot, kwam deze avond voor het laatst in actie in de ring. Er waren drie toernooien in de -70, -86 en de -95 kg klasse met vele topvechters als deelnemers. En daarnaast waren er nog zeven superfights met o.a. titelgevechten en kwamen zelfs kampioenen van verschillende klassen van de WFL tegen elkaar in actie.86 KG TOURNAMENT: ERTUGRUL BAYRAK PAKT TOURNOOI ZEGE

De WFL had een sterk bezet toernooi neergezet in de 86 kg klasse met Errol Koning, Ertugrul Bayrak, Darryl Sichtman en Dennis Ipema. In de eerste partij nam Darryl Sichtman, die inviel in dit toernooi terwijl zijn wedstrijdgewicht zo een 77 kg is, het op tegen Dennis Ipema. Dennis begon de partij voortvarend en zette de 1e ronde op zijn naam. Darryl vocht rustig en afwachtend maar een mokerslag is zijn vuisten waarmee hij in de 2e ronde toesloeg en Dennis 8-tellen bezorgde. Darryl trok de partij hierna naar zich toe en won deze op punten.

In de andere halve finale kwam Errol Koning uit tegen Ertugrul Bayrak. Ertugrul hield de partij gelijk kort en zette druk op Errol om zo ook de harde hoge trappen van Errol te ontlopen. Errol had het lastig met deze vechtstijl en wist niet in zijn eigen spelletje te komen en moest zo de partij aan Ertugrul laten.

Ertugrul zette in de finale zijn zegetocht voort tegen Darryl Sichtman. In mooie partij waarbij beide heren elkaar het vuur aan de schenen legde wist hij ook Darryl te verslaan en zo het toernooi op zijn naam te zetten.

Klik hier om het volledige fotoverslag te bekijken.


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Ahmed Elbiali Knock Outs
 

Ahmed Elbiali Knock Outs

BOKSEN 
Ahmed Elbiali Knock Outs
25 July 2017 / door Kemal bekijk
The Best Unbeaten Runs In Boxing!
 

The Best Unbeaten Runs In Boxing!

BOKSEN 
Did you know a boxer has remained unbeaten in over 100 fights in a row? You did? Ok how a about two? Join Boxing Legends TV as we take a look at the top 20 longest unbeaten streaks in boxing
24 July 2017 / door Kemal bekijk
The Very Best Boxing Moments | Vol 4
 

The Very Best Boxing Moments | Vol 4

BOKSEN 
Boxing Legends TV continues the series taking a look at the very best moments in recent boxing history. Part 4 features 5 awesome boxing matches all in 60fps with fast paced, quick action...
23 July 2017 / door Kemal bekijk
The Very Best Boxing Moments | Vol 3
 

The Very Best Boxing Moments | Vol 3

BOKSEN 
Boxing Legends TV continues the series taking a look at the very best moments in recent boxing history. This episode is a heavyweight special, featuring 5 awesome boxing matches all in...
22 July 2017 / door Kemal bekijk
UFC 214 Free Fight: Tonya Evinger vs Irene Aldana
 

UFC 214 Free Fight: Tonya Evinger vs Irene Aldana

MMA 
MMA veteran Tonya Evinger makes the jump from Invicta FC to fighting Cris Cyborg for the UFC featherweight title at UFC 213 live on Pay-Per-View.
21 July 2017 / door Kemal bekijk
UFC 214 Free Fight: Cris Cyborg vs Leslie Smith
 

UFC 214 Free Fight: Cris Cyborg vs Leslie Smith

MMA 
Watch Cris Cyborg's UFC debut against Leslie Smith in Brazil at UFC 198 last year. Cyborg faces Tonya Evinger for the featherweight championship at UFC 214 on July 29 live on Pay-Per-View.
20 July 2017 / door Kemal bekijk