next event
search
Fotoverslag; Ismael Londt bij ARJ TrainingenBron foto:

Fotoverslag; Ismael Londt bij ARJ Trainingen

May 20, 2017 ARJ Trainingen in Den Haag is een van de nieuwe, hard aan de weg timmerende, sportscholen in Nederland. Bij ARJ Trainingen kunnen diverse soorten vechtsporten op alle niveaus en variaties getraind worden. MMA, kickboksen/MuayThai, bootcamp, personal training, weerbaarheidstraingen, jeugd etc etc. In de paar jaar dat deze sportschool nu bestaat heeft deze al een keer moeten verhuizen om te kunnen uitbreiden.

ARJ Trainigen begint ook over een steeds grotere groep wedstrijdvechters te beschikken van jeugd en nieuwelingen tot internationale topvechters. Regelmatig trainen vechters van ARJ Trainingen ook op andere sportscholen mee en komen vechters van elders ook bij ARJ Trainingen meedoen. Niet alleen nationaal maar ook Internationaal. Zo waren bv Enriko Kehl uit Duitsland en Wang Kehan uit China hier al eens te gast. Waarbij Wang Kehan zelfs lange tijd hier voor in Nederland verbleef.

Ook komen er regelmatig bekende trainers hier een seminar / training geven. Zo waren bv Fred Royers, Andre Mannaart en Peter Aerts hier al eens om een training te geven. Onlangs was Ismael Londt bij ARJ Trainingen om een les te bezorgen. Ismael Londt is momenteel nog steeds herstellende van een arm blessure van zijn laatste partij. In december verleden jaar liep Ismael bij Glory tegen Jamal Ben Saddik al vroeg in de partij een zware blessuren aan zijn arm op. Ondanks de pijn wist hij toch de partij uit te vechten maar dit resulteerde wel in een operatie aan de arm waar van hij nog steeds herstellende is.

Tijdens de training die Ismael bij ARJ Trainingen bezorgde was mixfight.com van de partij om dit op foto vast te leggen. Ismael gaf hier een training aan een gemengde groep van recreanten en wedstrijdvechters waar oa Eddy Almeida, Jemyma Betrian, Regian Eersel, Naomi Tartaroglu, Sergio Wielzen en Hassan Toy bij aanwezig waren.


Klik hier om het gehele fotoverslag te bekijken.
REACTIES