next event
search
Fotoverslag; Ismael Londt bij ARJ Trainingen

Fotoverslag; Ismael Londt bij ARJ Trainingen

May 20, 2017 ARJ Trainingen in Den Haag is een van de nieuwe, hard aan de weg timmerende, sportscholen in Nederland. Bij ARJ Trainingen kunnen diverse soorten vechtsporten op alle niveaus en variaties getraind worden. MMA, kickboksen/MuayThai, bootcamp, personal training, weerbaarheidstraingen, jeugd etc etc. In de paar jaar dat deze sportschool nu bestaat heeft deze al een keer moeten verhuizen om te kunnen uitbreiden.

ARJ Trainigen begint ook over een steeds grotere groep wedstrijdvechters te beschikken van jeugd en nieuwelingen tot internationale topvechters. Regelmatig trainen vechters van ARJ Trainingen ook op andere sportscholen mee en komen vechters van elders ook bij ARJ Trainingen meedoen. Niet alleen nationaal maar ook Internationaal. Zo waren bv Enriko Kehl uit Duitsland en Wang Kehan uit China hier al eens te gast. Waarbij Wang Kehan zelfs lange tijd hier voor in Nederland verbleef.

Ook komen er regelmatig bekende trainers hier een seminar / training geven. Zo waren bv Fred Royers, Andre Mannaart en Peter Aerts hier al eens om een training te geven. Onlangs was Ismael Londt bij ARJ Trainingen om een les te bezorgen. Ismael Londt is momenteel nog steeds herstellende van een arm blessure van zijn laatste partij. In december verleden jaar liep Ismael bij Glory tegen Jamal Ben Saddik al vroeg in de partij een zware blessuren aan zijn arm op. Ondanks de pijn wist hij toch de partij uit te vechten maar dit resulteerde wel in een operatie aan de arm waar van hij nog steeds herstellende is.

Tijdens de training die Ismael bij ARJ Trainingen bezorgde was mixfight.com van de partij om dit op foto vast te leggen. Ismael gaf hier een training aan een gemengde groep van recreanten en wedstrijdvechters waar oa Eddy Almeida, Jemyma Betrian, Regian Eersel, Naomi Tartaroglu, Sergio Wielzen en Hassan Toy bij aanwezig waren.


Klik hier om het gehele fotoverslag te bekijken.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Gary Russell Jr Knock Outs
 

Gary Russell Jr Knock Outs

BOKSEN 
Gary Russell Jr Knock Outs
26 May 2017 / door Kemal bekijk
Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs
 

Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs

BOKSEN 
Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs
25 May 2017 / door Kemal bekijk
Fight Night Stockholm: UFC Breakdown
 

Fight Night Stockholm: UFC Breakdown

MMA 
John Gooden, Dan Hardy and Nick Peet are back for the Fight Night Stockholm: Gustafsson vs Teixeira breakdown and take a closer look at the intriguing story lines up and down the card.
24 May 2017 / door Kemal bekijk
Fight Night Stockholm: Oezdemir vs Cirkunov - Joe Rogan Preview
 

Fight Night Stockholm: Oezdemir vs Cirkunov - Joe Rogan Preview

MMA 
Joe Rogan breaks down the co-main event of Fight Night Stockholm between Volkan Oezdemir and Misha Cirkunov going down Sunday on FS1.
23 May 2017 / door Kemal bekijk
UFC Fight Night Countdown: Gustafsson vs. Teixeira
 

UFC Fight Night Countdown: Gustafsson vs. Teixeira

MMA 
In the sport’s most riveting division, two of the world’s best light heavyweights prepare for a clash that will launch one back into title contention. Swedish contender Alexander...
22 May 2017 / door Kemal bekijk
Conor McGregor - Boxing Training
 

Conor McGregor - Boxing Training

BOKSEN 
Conor McGregor - Boxing Training
21 May 2017 / door Kemal bekijk