next event
search
GLORY 41 HOLLAND

GLORY 41 HOLLAND

May 14, 2017 GLORY, ’s werelds grootste kickbokspromotor, komt op zaterdag 20 mei met Glory 41 Holland en Glory 41 SuperFights Series naar Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

 “The King of Kickboxing” is terug! Als zwaargewichtkampioen zal Rico Verhoeven (50-10, 14 KO, uitkomend voor Nederland) het opnemen tegen voormalig Enfusion zwaargewichtkampioen Ismael “The Star” Lazaar (30-2-2, 15 KO, uitkomend voor Marokko) in een gevecht van vijf rondes. De wedstrijd is de headliner van GLORY 41 SuperFight Series.

Sinds de 28-jarige Verhoeven zich heeft aangesloten bij GLORY, is hij uitgegroeid tot een superster met een ononderbroken zegereeks van maar liefst twaalf gevechten in de GLORY-ring. Zijn aaneenschakeling van overwinningen bevat vijf titelverdedigingen tegen ’s werelds beste zwaargewichten. Hij versloeg daarnaast afgelopen december Badr Hari in de tweede ronde tijdens GLORY: COLLISION in een uitverkochte König Pilsener Arena in Oberhausen, Duitsland.

Na meermaals stuivertje wisselen met Jahfarr Wilnis (de huidige nummer 3 in de GLORY-ranglijst) afgelopen jaar, heeft de 26-jarige Lazaar vier van zijn vijf laatste gevechten gewonnen en laat zijn CV een indrukwekkende lijst overwinningen zien op onder andere Andrew Thomson, Thomas Vanneste en Daniel Sam.

Daarnaast strijden voormalig wereldkampioen licht- en vedergewicht Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen (37-7, 21 KO uitkomend voor Nederland) en de 21-jarige ‘The Professor’ Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO uitkomend voor Thailand) tegen elkaar in het co-headline gevecht tijdens GLORY 41 SuperFight Series. De uitkomst van het gevecht bepaalt de momenteel vacante titel van het wereldkampioenschap GLORY vedergewicht.

Als re-match op een gevecht uit 2012, gaat voormalig titeluitdager en nummer 4 op de ranglijst, Murthel “The Predator” Groenhart (64-22-3, 37, uitkomend voor Nederland), in het co-headline weltergewicht gevecht de strijd aan met de meedogenloze Armeens-Belgische vechter Harut Grigorian (44-10, 32 KO, uitkomend voor Armenië). In februari beëindigde Groenhart zijn gevecht tegen Thongchai op onovertroffen wijze, terwijl Grigorian minder dan twee weken geleden nummer 5 op de ranglijst is geworden na het unanieme besluit van de jury in zijn partij tegen Pavol Garaj tijdens GLORY 39 SuperFight Series in Brussel.

De nummer acht in de lichtzwaargewichtklasse Michael ‘Dreamcrusher’ Duut (40-6, 17 KO uit Nederland), de winnaar van ‘2016’s Fight of the Year’ tegen Danyo Ilunga, neemt het op tegen de Nederlands-Tunesische nummer negen Mourad ‘The Silent Power’ Bouzidi (79-22-2, 34 KO uit Nederland).

GLORY 41 Holland bevat mede drie zwaargewichtgevechten, waarbij de meest weergaloze kickboksers het tegen elkaar op zullen nemen in een one-night, four-man heavyweight contender tournament. De uiteindelijke winnaar krijgt de taak om in één avond de strijd aan te gaan met twee ijzersterke tegenstanders.

Tickets zijn nu te koop. De prijzen voor de tickets variëren van €45 tot €350 (VIP) en zijn online verkrijgbaar via DEZE LINK  en bij de kassa van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Zie hieronder de bevestigde fightcard voor zaterdag 20 mei:

GLORY 41 Holland
Zwaargewicht toernooifinale: winnaar halve finale A vs. winnaar halve finale B
Zwaargewicht co-headline gevecht: Hesdy Gerges vs. Chi Lewis-Parry
Vedergewicht gevecht: Chenglong Zhang vs. Wilson Sanches Mendes
Zwaargewicht toernooi halve finale B: Anderson Silva vs. Giannis Stoforidis
Zwaargewicht toernooi halve finale A: Xavier Vigney vs. D’Angelo Marshall

GLORY 41 SuperFight Series
Zwaargewicht headline gevecht: Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar
Vedergewicht wereldtitelgevecht: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
Weltergewicht gevecht: Murthel Groenhart vs. Alan Scheinson
Lichtzwaargewicht gevecht: Michael Duut vs. Mourad Bouzidi
Lichtgewicht gevecht: Tyjani Beztati vs. Youssef Assouik
Vedergewicht gevecht: Zakaria Zouggary vs. Anvar Boynazarov


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Gary Russell Jr Knock Outs
 

Gary Russell Jr Knock Outs

BOKSEN 
Gary Russell Jr Knock Outs
26 May 2017 / door Kemal bekijk
Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs
 

Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs

BOKSEN 
Tony 'Bomber' Bellew Knock Outs
25 May 2017 / door Kemal bekijk
Fight Night Stockholm: UFC Breakdown
 

Fight Night Stockholm: UFC Breakdown

MMA 
John Gooden, Dan Hardy and Nick Peet are back for the Fight Night Stockholm: Gustafsson vs Teixeira breakdown and take a closer look at the intriguing story lines up and down the card.
24 May 2017 / door Kemal bekijk
Fight Night Stockholm: Oezdemir vs Cirkunov - Joe Rogan Preview
 

Fight Night Stockholm: Oezdemir vs Cirkunov - Joe Rogan Preview

MMA 
Joe Rogan breaks down the co-main event of Fight Night Stockholm between Volkan Oezdemir and Misha Cirkunov going down Sunday on FS1.
23 May 2017 / door Kemal bekijk
UFC Fight Night Countdown: Gustafsson vs. Teixeira
 

UFC Fight Night Countdown: Gustafsson vs. Teixeira

MMA 
In the sport’s most riveting division, two of the world’s best light heavyweights prepare for a clash that will launch one back into title contention. Swedish contender Alexander...
22 May 2017 / door Kemal bekijk
Conor McGregor - Boxing Training
 

Conor McGregor - Boxing Training

BOKSEN 
Conor McGregor - Boxing Training
21 May 2017 / door Kemal bekijk