next event
search
ZWAARGEWICHTEN STEFAN STRUVE EN ALEXANDER VOLKOV VORMEN MAIN EVENT TIJDENS DE TERUGKEER VAN UFC® NAAR NEDERLANDBron foto:

ZWAARGEWICHTEN STEFAN STRUVE EN ALEXANDER VOLKOV VORMEN MAIN EVENT TIJDENS DE TERUGKEER VAN UFC® NAAR NEDERLAND

May 27, 2017 UFC® kondigt vandaag aan dat het nummer 11 zwaargewicht Stefan Struve het hoogtepunt wordtvan de lang verwachtte terugkeer van het UFC event naar Nederland. Hij neemt het op tegen de nummer 10, Alexander Volkov.

Het event vindt plaats in Ahoy, Rotterdam en de tickets gaan op vrijdag 21 juli in de verkoop via Ticketmaster.
 
Voor de Nederlander Struve, (32-8; vecht vanuit Beverwijk) zal de terugkeer van UFC naar Ahoy Rotterdam de eerste keer zijn dat hij voor thuispubliek deel uitmaakt van een main event.
 
Skyscraper” Struve is vooral beroemd door zijn enorme lengte van 2.13 m. Daarnaast is hij inmiddels een veteraan bij UFC aangezien hij in 2009 al zijn debuut maakte.
 
Tijdens zijn professionele carrière waren slechts twee van zijn overwinningen via jurybeslissingen waardoor Struve een belangrijke naam in de zwaargewichtdivisie is. Bovendien heeft hij een recordaantal vechtbonussen op zijn naam staan.

Slechts iets meer dan een jaar geleden betrad Struve de Octagon® voor de Nederlandse fans. Tijdens UFC FIGHT NIGHT®: OVEREEM vs. ARLOVSKI schakelde Struve Antonio “Bigfoot” Silva al in de eerste ronde uit. Dit bezorgde hem een Fight of the Night bonus en een geweldige reactie van het Nederlands publiek in het Rotterdamse Ahoy.
 
In oktober vorig jaar won de Nederlander van de Poolse Daniel Omielanczuk via submission tijdens UFC 204: BISPING VS. HENDERSON 2.

Voor Volkov (28-6; vecht vanuit Moskou, Rusland), is dit de eerste keer dat hij een UFC fight card aanvoert, Het Russische zwaargewicht zal zijn 100% winrecord moeten verdedigen die hij heeft sinds hij vorig jaar voor de promotie tekende. De twee UFC overwinningen van Volkov (tegen huidig nr. 12 Timothy Johnson en Roy Nelson in november 2016 en april 2017) waren beiden via een decision. Nadat hij de top 10 binnen stormde, zal het zeker Volkov’s doel zijn om de favoriet Struve teleur te stellen.
 
Tickets voor UFC FIGHT NIGHT®: STRUVE vs. VOLKOV gaan op vrijdag 21 juli om 10:00 uur in de algemene verkoop via Ticketmaster. Fight club leden kunnen al eerder kaarten kopen, namelijk op woensdag 19 juli om 10.00 uur. Ten slotte kunnen UFC nieuwsbriefleden al vanaf donderdag 20 juli om 10.00 uur kaarten bemachtigen.
 
Interesse in UFC FIGHT NIGHT®: STRUVE vs. VOLKOV? Klik HIER.
 





REACTIES