next event
search

'Badr wil nog een keer laten zien wie de beste is'

Jun 13, 2017 Badr Hari bereidt zich momenteel in de gevangenis voor op een rentree in de ring. De kickbokser is nog zeer ambitieus, zo stelde zijn trainer Mike Passenier zaterdag in aanloop naar Glory 42.
“Het gaat heel goed met Badr, hij traint iedere dag. Hij heeft ook weinig anders te doen, denk ik", aldus Passenier, die met aan andere vechter van hem een bijzondere avond kende in Parijs, bij Ziggo Sport.  

"We willen een contract voor twee jaar met Glory. Badr wil nog twee jaar vechten. Hij wil iedereen nog een keer laten zien wie de beste is. Of hij na het verlies tegen Rico Verhoeven nog wat recht moet zetten? We hebben niet verloren hoor. We stonden ver voor, maar moesten stoppen vanwege een medisch mankement. Als Max Verstappen een lekke band krijgt, kan hij er toch ook niks aan doen dat hij niet door kan? We wilden Rico knock-out slaan en waren goed op weg. We willen de volgende keer laten zien dat het ook echt kan."

Een rematch met Verhoeven kan namelijk niet uitblijven, zo weet Passenier. "Natuurlijk gaan we nog een keer met Rico de ring in. Wanneer weten we nog niet, maar dat horen we wel. Het is heel simpel. Als Glory betaalt, zijn zij de baas. Dan bepalen zij wanneer en waar we gaan vechten. Ik kan in ieder geval niet wachten. Mijn handen jeuken al."

Bron



REACTIES