next event
search
GLORY 42 ParisBron foto:

GLORY 42 Paris

Jun 6, 2017 Aanstaande zaterdag, 10 juni zal in het AccorHotels Arena in Parijs het GLORY 42 evenement plaatsvinden.
GLORY weltergewicht wereldkampioen Cédric "The Best" Doumbé (66-4-1, 39 KO) verdedigt zijn titel op eigen bodem in de hoofdpartij van de avond op GLORY 42 Paris tegen Nieky "The Natural" Holzken (90-12, 46 KO) op zaterdag 10 juni in AccorHotels Arena.

Doumbé, slechts 24 jaar oud, wist verrassend het GLORY Goud te bemachtigen en eindigde daarmee de vier achtereenvolgend winperiode van Holzken op GLORY: COLLISION in december. Dat werd opgevolgd door een bijna vlekkeloze overwinning op nummer 1 contender Yoann Kongolo op GLORY 39 Brussel vorige maand, waardoor zijn winning streak tot 11 gevechten op een rij is geworden.

Holzken, nu de nummer 2 in de divisie, heeft niet meer gevochten sinds zijn eerste ontmoeting met Doumbé. De rematch wil Nieky winnend afsluiten en terugkeren naar de reputatie van één van de meest dominante kampioenen in kickboksgeschiedenis.

GLORY 42 Paris zal ook een vier-mans lichtgewicht contender toernooi houden. De uiteindelijke winnaar verdient een kans om wereldkampioen lichtgewicht Sitthichai op een later tijdstip uit te dagen.





REACTIES