next event
search
Holzken wil vechten in UFCBron foto:

Holzken wil vechten in UFC

Jun 29, 2017 Nieky Holzken heeft via Twitter een open sollicitatie gestuurd richting UFC-president Dana White. De Glory-kickbokser geeft aan dat hij graag de strijd aangaat met een MMA-vechter.
"Het zou een mooie uitdaging zijn om in de UFC te vechten. Dana White, geef me een belletje voor wat echte actie", aldus Holzken, die in december zijn Glory-weltergewichttitel verloor aan Cedric Doumbe.

Eerder deze maand verloor de Brabander, die in totaal 90 van zijn 104 kickbokspartijen won, ook de re-match met de Kameroener.

Holzken, bijgenaamd The Natural, lijkt te hopen op een gevecht met Stephen Wonderboy Thompson, die al twee keer - tevergeefs - om het kampioensgordel van de weltergewichtdivisie van de UFC vocht. De Amerikaan, die vanwege zijn karate-achtergrond over spectaculaire technieken beschikt, was in het verleden vooral actief als kickbokser en bleef ongeslagen in zijn 57 partijen.

Sinds de bekendmaking van het gevecht tussen bokser Floyd Mayweather en MMA-vechter Conor McGregor zijn er veel vechtsporters die openlijk opteren voor een partij met collega's uit een ander vakgebied.

Bron



REACTIES