next event
search

‘Team Badr’ gaat praten met Glory over rematch tegen Rico

Jul 4, 2017 Het team van Badr Hari praat dinsdag met vechtsportorganisatie Glory over een rematch tegen Rico Verhoeven. Ook wordt gesproken over een contract dat Badr twee jaar aan Glory verbindt. Rico Verhoeven heeft zijn contract bij Glory al verlengd.
Dat bevestigt Mike Passenier, de trainer van Badr Hari, aan De Gelderlander. De geruchten die onlangs op enkele vechtsportsites verschenen dat de rematch tussen de twee kickboksers in maart volgend jaar plaatsvindt in Amsterdam, kloppen niet, zegt Passenier.

Celstraf
,,Als er een contract komt tussen Badr en Glory, lijkt het me beter om meer voorbereidingstijd te nemen,'' zegt Passenier. ,,Maart 2018 lijkt me dus wat vroeg.'' Badr Hari zit momenteel een celstraf uit voor diverse mishandelingen. Hij traint wel tijdens zijn gevangenschap en komt begin november vrij.

Stilte vanuit Rico
Het kamp van Rico Verhoeven wil niks zeggen over een rematch tussen beide sporters. Badr en Rico stonden in december 2016 in Oberhausen tegenover elkaar. Rico won doordat Badr een armblessure opliep en moest opgeven. De anti-climax was groot, beide sporters kondigden meteen aan open te staan voor een tweede gevecht.

Bron



REACTIES