next event
search
UFC Fight Night RotterdamBron foto:

UFC Fight Night Rotterdam

Jul 25, 2017 Na het grote succes van vorig jaar komt UFC® op zaterdag 2 september terug naar Nederland. In Ahoy Rotterdam zullen alle ogen gericht zijn op de thuisfavoriet en nummer negen zwaargewicht Stefan Struve die het opneemt tegen de nummer acht zwaargewicht Alexander Volkov.

Volkov (28-6; vechtend vanuit Moskou, Rusland) is een relatieve nieuwkomer in de UFC en maakte in november 2016 zijn debuut. Tot nu toe staat de 28-jarige op een 100% winst in de UFC. Daarnaast won hij slechts een kwart van de totale overwinningen in zijn carrière via een jurybeslissing.

Zijn tegenstander Stefan Struve (32-8; vechtend vanuit Beverwijk, Nederland) is pas 29 jaar maar inmiddels al een UFC veteraan. Struve heeft zowel de ervaring als het publiek aan zijn kant en won de afgelopen twee gevechten. Bij de eerste won hij “the Performance of the Night bonus” door Antonio Silva knockout te slaan in de eerste ronde. Dit deed hij vorig jaar in Ahoy en dat succes wil hij graag herhalen.

Ook voormalig vedergewicht kampioen Germaine de Randamie maakt opnieuw voor UFC haar opwachting in Ahoy. Sinds haar debuut bij UFC in juli 2013 won zij vier van de vijf gevechten. Dit is inclusief een unanieme jurybeslissing in het gevecht tegen Holly Holm. Hierdoor werd De Randamie gekroond tot de eerste vrouwelijke vedergewichtkampioen.

In de bantamgewichtsklasse neemt zij het op tegen de Amerikaanse Marion Reneau die de afgelopen twee wedstrijden niet verloor. Milana Dudieva in Belfast versloeg ze in de derde ronde knock-out en haar strijd tegen Bethe Correia eindigde met een gelijkspel.

Met de gevechten die de komende tijd nog worden aangekondigd kan Rotterdam rekenen op een spectaculair, niet te missen event.

De UFC FIGHT NIGHT®: VOLKOV vs. STRUVE fight card tot nu toe:

  • Stefan Struve (28-8) vs. Alexander Volkov (28-6)
  • Germaine de Randamie (7-3) vs. Marion Reneau (7-3-1)
  • Rustam Khabilov (21-3) vs. Desmond Green (20-5)
  • Marco Rogerio De Lima (15-5-1) vs. Saparbeg Safarov (8-1)
  • Siyar Bahadurzada (22-6-1) vs. Abu Azaitar (13-1-1)
  • Francimar Barroso (19-5) vs. Aleksandar Rakic (8-1)
  • Bojan Mihajlovic (10-5) vs. Abdul Kerim-Edilov (16-4)
  • Islam Makachev (14-1) vs. Michel Prazeres (22-2)
  • Bryan Barberena (13-4) vs. Leon Edwards (13-3)
  • Zabit Magomedsharipov (12-1) vs. Nick Hein (14-2)

De kaartverkoop voor UFC Fight Night Rotterdam zijn inmiddels in de voorverkoop gegaan.



REACTIES