next event
search
Historische clash Mayweather-McGregor live in vijf bioscopen van PathéBron foto:

Historische clash Mayweather-McGregor live in vijf bioscopen van Pathé

Aug 12, 2017 In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus presenteert Pathé Sport in vijf bioscopen van Pathé en CineMec live de historische clash tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor.

Het evenement in Las Vegas begint om 3.00 uur, de hoofdpartij staat gepland om 5.00 uur. Tickets (12,50 euro) zijn nu te koop via www.pathe.nl/sport en aan de kassa’s van de bioscopen.

McGregor (28) is de absolute ster van de UFC, de belangrijkste Mixed Martial Arts-competitie. De Ier is er met zijn spectaculaire vechtstijl en provocerende gedrag de grote blikvanger en heeft meerdere UFC-titels op zijn naam staan.

De Amerikaan Mayweather (40) is meervoudig wereldkampioen boksen en verloor in zijn professionele carrière nog nooit een wedstrijd. Maar liefst 49 keer bleef hij ongeslagen. De bokser beëindigde in 2015 zijn carrière, maar trekt speciaal voor deze clash nog één keer zijn handschoenen aan.

Op zaterdag 26 augustus staan Mayweather en McGregor tegenover elkaar in de T-Mobile Arena in Las Vegas voor een nu al historisch sportevenement. Het gevecht wordt gehouden volgens de traditionele boksregels.

De volgende bioscopen doen mee aan deze actie: 

Amsterdam Arena, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven




REACTIES