next event
search
Verhoeven vecht in China tegen Braziliaanse MMA-vechter 'Bigfoot' SilvaBron foto:

Verhoeven vecht in China tegen Braziliaanse MMA-vechter 'Bigfoot' Silva

Aug 24, 2017 Rico Verhoeven vecht op zaterdag 14 oktober in de Chinese miljoenenstad Guangzhou zijn volgende kickbokspartij. Op Glory 46 neemt hij het op tegen de de Braziliaan opvallende Antonio Bigfoot Silva.
Het wordt voor de 37-jarige Braziliaan zijn eerste kickbokspartij. Bigfoot staat beter bekend om wat hij gepresteerd heeft in de MMA, hoewel de 37-jarige Braziliaan de laatste maanden een wat mindere periode beleeft.

Silva verloor zijn laatste vijf partijen, waarvan drie in de UFC. Nadat hij knock-out ging tegen Mark Hunt, Stefan Struve (vorig jaar in Rotterdam) en Roy Nelson nam hij afscheid van ‘s werelds grootste MMA-organisatie. Hierna kwam hij in Rusland terecht, waar hij nog geen wederopstanding heeft gemaakt. Zijn partijen tegen Ivan Shtyrkov en Vitaly Minakov gingen allebei verloren.


Eerste partij Verhoeven sinds mei
Verhoeven vocht afgelopen mei zijn laatste partij op GLORY 41 in de Brabanthallen in Den Bosch. Toen versloeg hij Ismael Lazaar in vijf ronden.

'The King of Kickboxing' zet zijn GLORY-zwaargewichttitel niet op het spel in het gevecht van drie ronden. Deze zal hij in december weer verdedigen op GLORY 50 tegen Jamal Ben Saddik in Nederland. Waar dit evenement plaatsvindt is nog niet aangekondigd.

Bron



REACTIES