next event
search
El Pantera - Official Trailer (2017) Yair Rodriguez DocumentaryBron foto:

El Pantera - Official Trailer (2017) Yair Rodriguez Documentary

Sep 27, 2017 Na 13 maanden zal de documentairefilm El Pantera over de Mexicaanse UFC-vechter Yair Rodriguez in wereldpremière gaan tijdens het New York Latino Film Festival.

Het New York Latino Film Festival wordt gepresenteerd door HBO en de première van de film vindt plaats op zaterdag 14 oktober 2017 om 18 uur in het culturele centrum van Julia de Burgos in New York.

EL PANTERA is een documentaire over MMA-ster Yair Rodriguez aka El Pantera die zijn doel wil bereiken om de eerste in Mexico geboren UFC-kampioen te worden. De film volgt Rodriguez die de  Amerikaanse droom naleeft en laat alle opofferingen zien die een professionele Mixed Martial Arts-vechter moet maken om een kampioen te worden.

In El Pantera zien we bekenden als Mike Valle, Greg Jackson en Mexicaanse UFC-vechter Marco Beltran maar ook goede vrienden en familie van Rodriquez.

De film wordt geregisseerd door The Mash-Up King (Landon Dyksterhouse). Het is zijn derde documentairefilm. Hij is ook de regisseur van de Jackson MMA-documentaire The Proving Grounds (2013) en de elektronische muziekdocumentaire Beats4Tanner (2015).

Meer informatie is te vinden op www.nylatinofilmfestival.com

Bekijk hieronder de trailer:




REACTIES